Bayburt
DOLAR41.7377
EURO48.7513
ALTIN5419.3

Vali Cüneyt Epcim Demirözü ve Gökçedere’de incelemede bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Cüneyt Epcim Demirözü ve Gökçedere’de incelemede bulundu
Abone ol
Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, kamu yatırımlarını yerinde görmek için Demirözü İlçesi ve Gökçedere Beldesi’nde incelemelerde bulundu.

Kamu yatırımlarına ilişkin çalışmaları yerinde görmek ve sorunları tespit etmek üzere ziyaretler gerçekleştiren Vali Epcim Demirözü İlçesi ve Gökçedere Beldesi’nde bir dizi incelemede bulundu. İncelemelerine Demirözü’nden başlayan Vali Epcim, ilçeye gelişinde Kaymakam Ömer Coşkun ile kamu kurumlarının amirleri tarafından karşılandı. Vali Epcim, Kaymakam Coşkun ile makamında gerçekleştirdiği bire bir görüşmede ilçede sürdürülen yatırımlara ilişkin bilgi aldı. Ziyareti kapsamında ilçe esnafını ziyaret eden Vali Epcim vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
Vali Epcim, Demirözü’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Gökçedere Beldesi’ne hareket etti. Beldede ilk olarak Ferahşat Bey Camii’yi ziyaret eden Vali Epcim, Akkoyunlular döneminden kalma tarihi yapının yanı sıra bitişikteki medrese, kabristan ile hamam kalıntılarını dolaştı. Kendisine eşlik eden Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır’dan bilgi alan Vali Epcim, beş yüz yıllık tarihi yapının kurtarılması için gerekli adımların atılacağını bildirdi. Vali Epcim daha sonra Belediye Başkanı Yavuz Bakır’ı makamında ziyaret etti. Beldede büyük çoğunluğu vakıf arazisi üzerine imar edilmiş yapılar nedeniyle yaşanan problemleri dinleyen Vali Epcim, taraflarla çözüm önerileri üzerine bilgi alışverişinde bulundu. Vali Epcim, Gökçedere Beldesi’ndeki incelemelerini sağlık ocağı inşaatı ziyaretiyle sonlandırdı.
Vali Cüneyt Epcim’e incelemeleri sırasında Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Haluk Akkoyunlu eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt’ta Eylül Ayında 93 Konut SatıldıÖnceki Haber

Bayburt’ta Eylül Ayında 93 Konut Satıldı

Bayburt AFAD’dan Gerçeğini Aratmayan TatbikatSonraki Haber

Bayburt AFAD’dan Gerçeğini Aratmayan Tat...

Yorum Yazın

Bayburt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 3 Yeni Uzman Diş Hekimi Atandı
Bayburt’ta 5,9 Büyüklüğünde Deprem Senaryosu ile Tatbikat Gerçekleştirildi
Bayburt’ta Kız Anadolu İmam Hatip Öğrencilerinden Gazze’ye Destek
Bayburt’ta Kaldırım İşgali Kontrolsüz Şekilde Büyüyor, Yetkililer Sessiz!
Bayburt’ta İran Uyruklu Şahsın Midesinden Metamfetamin Çıktı!
Bayburt’ta KUDAKA Destekli İki Proje İçin İmzalar Atıldı
Bayburt İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Filistin Zulmüne Karşı Sessiz Çığlık
Bayburt'un Gündemindeki Meydan Köprüsü'nde Restorasyon Çalışmaları Başladı
Mikserlerden Dökülen Beton Kalıntıları Bayburt’ta Trafiği Tehdit Ediyor!
Üni FM'de Normal Doğumun Anne ve Bebeğe Faydaları Masaya Yatırıldı
Bayburt'ta Suç Oranlarında Düşüş Devam Ediyor
Tarihi Otomobiller ve Modern Sanatın Buluşması Baksı müzesi’nde Yaşandı
Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Bayburt’un Taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sundu.
Bayburt, TÜİK Araştırmasına Göre Türkiye'nin En Mutlu Üçüncü İli!
DSİ Bölge Müdürü Fatih Kişi, Bayburt'taki Sulama ve Tarım Yatırımlarını İnceledi
Kiracılar ve Ev Sahipleri Dikkat! Ekim Ayı Kira Artış Oranı Belli Oldu
Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı Başvuruları Başladı!
MÜSİAD Bayburt, Kayseri’deki 110. Kurulda Ekonomik Gündemi Paylaştı
Bayburt Kent Konseyi'nden Şingah Mahallesi GES Projesine Tepki
Bayburt'ta Resmi Araç Kaldırıma Park Ederse Vatandaşa Kim Engel Olacak?
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar