Bayburt
DOLAR40.0507
EURO47.0002
ALTIN4260.5

TOKİ, Bayburt'un da Aralarında Bulunduğu 34 İlde Arsa Satışı Yapıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TOKİ, Bayburt'un da Aralarında Bulunduğu 34 İlde Arsa Satışı Yapıyor
Abone ol
TOKİ, Bayburt’un Demirözü ilçesi de dahil olmak üzere 34 ilde toplam 174 arsayı açık artırma usulüyle satışa çıkarıyor. 29 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak olan ihale, Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirilecek. Tarım ve hayvancılık tesis alanlarına talip olan alıcılar, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanından yararlanabilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde geniş çaplı bir arsa satışını duyurdu. Bayburt'un Demirözü ilçesi dahil 34 ildeki toplam 174 arsa, 29 Ağustos 2024 tarihinde açık artırma usulüyle satışa sunulacak. Bu ihaleye katılmak isteyenler, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında düzenlenecek açık artırmaya katılabilecekler. Ayrıca internet üzerinden de "www.emlakyonetim.com.tr" adresi üzerinden teklif verilebilecek.

Bayburt’un Demirözü ilçesinde satışa çıkacak olan 15 adet arsa, tarım ve hayvancılık tesis alanları olarak belirlendi. Bu arsalar için alıcılar yüzde 25 peşinat ödeme ve 48 ay vadeli ödeme planından yararlanabilecek. Arsalar, hem tarımsal hem de hayvancılık faaliyetleri için ideal lokasyonlarda yer alıyor. Toplamda 6 milyar 653 milyon 300 bin 300 lira muhammen bedelle satışa çıkacak olan arsaların büyüklüğü ise 6 milyon 957 bin 343 metrekare olarak açıklandı.

Satışa sunulan arsalar, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van illerinde yer alıyor. TOKİ, bu arsalar için alıcıların büyük bir ilgi göstermesini bekliyor. İhale ve arsalara dair daha fazla bilgi almak isteyenler, www.toki.gov.tr ve www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden veya 444 86 54 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TMO Bayburt’ta 2 Bin 500 Tonun Üzerinde Hububat Alımı Yaptı, Alımlar Devam EdiyorÖnceki Haber

TMO Bayburt’ta 2 Bin 500 Tonun Üzerinde...

Bayburt Özel İdarespor, Hazırlık Maçında Erbaaspor ile 1-1 Berabere KaldıSonraki Haber

Bayburt Özel İdarespor, Hazırlık Maçında...

Yorum Yazın

Bayburt Tarhunu Amerika Yollarında, İhracat Görüşmeleri Başladı
Bayburt, Kenan Yavuz Etnografya Müzesi'nde "Topraktan Kopuşun Hikayesi" Sergisi Açıldı
Bayburt Taşçılar Köyü 18. Şenliğini Futbol Zaferiyle Taçlandırdı
Bayburt'ta Haziran Ayında Suç Oranlarında Azalma
Köyler Arası Futbol Turnuvası'nın 21. Şampiyonu Taşçılar Spor Oldu
Gökçedere'de "Hz. Hüseyin ve Kerbela Şehitleri" Anıldı
Genç Mucitler Sahnedeydi: Deneyap Proje Şenliği Tamamlandı
Bayburt-Gümüşhane yolunda Su Patladı Yol Kapandı, Bir Araç Kaza Yaptı!
Bayburt'ta Temmuz Karı: Yüksek Kesimler Beyaza Büründü
Bayburt Gençlik Merkezi'nden “Deneyap” Proje Şenliği'ne Davet!
HÜDA PAR Bayburt İl Başkanı Oruçoğlu: Dini Değerlere Hakaret Cezalandırılmalı
Bayburt Üniversitesi A Takımı Kurumlar Arası Turnuvada Şampiyon Oldu
Kaleardı Yolunda Yapılan Çalışma Kazalara Davetiye Çıkarıyor!
Kaza Kırıma Uğrayan Uçaktan Acı Haber Geldi, Pilot Demirci Hayatını Kaybetti!
Bayburt'un Ballıkaya Köyü Yakınlarına Özel Uçak Düştü!
TÜRK-İŞ'ten Bayburt'ta İşçilerden 'Yeter Artık' Çıkışı!
EPDK Duyurdu: Doğalgaza “Yüzde 24,6” Zam Geldi!
Eski Ehliyetler İçin Son Gün 31 Temmuz: Milyonlarca Sürücüye Büyük Uyarı!
Bayburt Diyanet- Sen İl Temsilcisi Yazıcı'dan "Leman Dergisi'ne Sert Tepki"
Türkiye'nin En Güvenli Şehirleri Sıralandı Bayburt İkinci Sırada yer aldı
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar