Bayburt
DOLAR42.4574
EURO48.9616
ALTIN5523.5

TEM'den "Bu Topraklarda Hepimizin Alın Teri Var" Projesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TEM'den "Bu Topraklarda Hepimizin Alın Teri Var" Projesi
Abone ol
TEM polisinden "Bu Topraklarda Hepimizin Alın Teri Var" isimli proje . Karadeniz'e seyahat eden mevsimlik işçileri taşıyan araçlar uygulama noktasında kısa süreliğine araçları durdurdu.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği ekipleri tarafından Bayburt - Erzurum kara yolu uygulama noktasında "Bu Topraklarda Hepimizin Alın Teri Var" isimli proje kapsamında mevsimlik işçi olarak çalışan Karadeniz Bölgesine seyahat eden vatandaşlara yönelik seyahat hürriyetini aksatmayacak şekilde sosyal mesafe ve tedbir kuralları uygulanarak bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi.

Bu kapsamda mevsimlik işçileri taşıyan araçlar Erzurum geliş istikametinde bulunan uygulama noktasında rutin kontrollerden geçirilirken BÖF Büro personelince araç içerisinde bulunan yolcularla iletişim kurularak kısa süreli bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. TEM Şube Müdürlüğü Personeli yolculara, "Bu Topraklarda Hepimizin Alın Teri Var, Biz Birlikte Türkiye'yiz" yazılı fular, bilgilendirme broşürleri, çocuklar için Cingöz Dedektif isimli oyun, su, mini kahve paketi bulunan çanta hediye etti.

Bu tür uygulamalardan memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, "Bizim milletçe ayrımız gayrımız yok. Bununda en bariz örneği bizleriz. Yıllardır evlerimizden ayrılıp Karadeniz'e gidiyoruz ve orada da bizleri çok güzel ağırlıyorlar. Ayrımız gayrımız olsa ne bizler yıllardır giderdik ne de oralarda misafir edilirdik." ifadelerine yer verdi.

Polisler, "Bu Topraklarda Hepimizin Alın Teri Var, Biz Birlikte Türkiye'yiz sloganı ile başlattığımız projemizin içinde barındırdığı değerlerin insanımızın içinde olduğunu bir kez daha görmek biz BÖF personeline de ayrı bir motivasyon sağlamıştır" diye belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Değirmencik Köyü'de Karantina AltındaÖnceki Haber

Değirmencik Köyü'de Karantina Altında

Bayburt’ta Koronavirüs Tedbirleri DenetlendiSonraki Haber

Bayburt’ta Koronavirüs Tedbirleri Denetl...

Yorum Yazın

CHP Bayburt Heyeti, Öğretmen Kökenli Başkanların Kabirlerini Ziyaret Etti
Denetimsizlik Gıda Zehirlenmesini Artırıyor, Halk Tehlikede!
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alıyor
Bayburt Jandarmasından 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne Özel Kutlama
Türk Eğitim-Sen Bayburt Şubesi'nde Kongre Sonuçlandı Ahmet Çalışkan Yeniden Başkan
Bayburt’ta Kolon ve Rektum Kanseri Ameliyatları Başarıyla Gerçekleşti
Bayburt, 2. Anadolu Opera Festivali ile Sanatla Buluştu
Bayburt’ta Kaldırımlar İşgal Altında, Belediye Sessiz Kalmaya Devam Ediyor!
Bayburt’un Yaşayan Mirasları Bi’ Buluşmada Konuşuldu
Kışla’da Ağırlanan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Mehmetçikle Buluştu
MHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Çalışkan; "Bu Mesele Siyasi Değil Bayburt’un Geleceğidir"
Bayburt Üniversitesi Boks Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu
Gümüşhane’de Pansiyonda Pide Yiyen 29 Öğrenci Hastanelik Oldu!
TÜİK Verileri Açıkladı. Bayburt, Türkiye'nin En Uzun Yaşayan 16. İli Oldu
Bayburt Kent Konseyi’nden Şehir Görünümüne Adım
Müftü Danacı, Oruçbeyli Köyündeki Kur’an Kursu Son Durumunu İnceledi
Bayburt'un İlçesi Aydıntepe'de Yeraltı Şehri Projesinde Sona Doğru
Bayburt’ta İl Müftülüğünden Evliliğin Önemi Hakkında Seminer
İzmir Aliağa Derneği’nde Mahmut Kaya Dönemi
Bayburt’ta Yeni Adliye Sarayı İçin İlk Kazma Vuruldu!
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar