Bayburt
DOLAR38.3223
EURO43.7751
ALTIN4105.0

İçme Suyu Arıtma Tesisinin İnşası İçin Yer Teslimi Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İçme Suyu Arıtma Tesisinin İnşası İçin Yer Teslimi Yapıldı
Abone ol
Bayburt Belediyesi'nin Bayburt’un kızıl elması olarak gördüğü Bayburt Merkez İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin yer teslimi gerçekleştirildi.

İmza töreni öncesi projenin yapılacağı Gümüşsu Köyü yakınlarındaki alanda İller Bankası ve yüklenici firma yetkilileri ile incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci projenin yapım süreci hususunda istişarelerde bulundu. Daha sonra başkanlık makamına geçilerek protokol imzalandı. 
Yer teslimi için gerekli protokolün imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan Hükmü Pekmezci Tesisin Bayburt için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Projenin Bayburt’ta belediye eli ile şimdiye kadar hayata geçirilen en büyük proje olduğunu belirten Pekmezci “ Proje için en ince ayrıntısına kadar çalıştık. Bayburt için mutlaka yapılması gereken,  şehrimizin kızıl elması niteliğini taşıyan bir çalışma. Yer teslimimizi bugün itibariyle yaptık. İnşallah mümkün olan en kısa sürede tesisimizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”ifadelerini kullandı.
Bayburt’un güzel temiz bir suyu bulunduğunu ama vatandaşların sertliğinden şikayetçi olduğunu belirten Pekmezci “Projenin hayata geçmesiyle hemşehrilerimiz inşallah bu sorundan da kurtulacak. Bizde Bayburt Belediyesi olarak şehrimizin kronikleşmeye yüz tutmuş bir problemini daha çözüme kavuşturmanın huzuru içinde olacağız.  Vatandaşlarımız merak etmesinler en büyük sevdaları Bayburt olan bir belediyeleri var.” dedi.
Projenin hayata geçmesinde emeği olanlara da tek tek teşekkür eden Pekmezci “Projemiz için çalışmaya başladıktan sonra bizleri bu yolda yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Sayın Vedat Bilgin’e, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Bayburt Valimiz Sayın Cüneyt Epcim’e, Milletvekilimiz Sayın Fetani Battal’a İller Bankası Genel Müdürümüz Sayın Yusuf Büyük’e ve projenin oluşumunda emeği olan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
İmza törenine Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, İller Bankası yetkilileri, teknik ekibi ve yüklenici firma yetkilileri katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
21 Şubat Kurtuluş Yıl Dönümü Programı AçıklandıÖnceki Haber

21 Şubat Kurtuluş Yıl Dönümü Programı Aç...

Bayburt’ta Okul Öncesi Öğrencilerin Tamamına Ücretsiz Yemek DesteğiSonraki Haber

Bayburt’ta Okul Öncesi Öğrencilerin Tama...

Yorum Yazın

Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sürdürülebilirlik İçin Avrupa’da
Bayburt Halkı Belediye Hizmetlerinden Memnun mu?
CHP İl ve İlçe Başkanlarından Bayburt İçin Kaba Yem Borsası Talebi
TOKİ Bayburt Şingah'ta 27 Yeni Konutun Satışını Başlattı!
Bayburt'ta 38 Milyon Liralık Cirit Sahası İçin Temel Atma Töreni Yapıldı
Bayburt'ta Milyonluk Yatırım Çöp Yığınına Dönüştü “Çoruh Nehri” De Sahipsiz Kaldı!
Bayburt Üniversitesi, Erzurum’un Ev Sahipliği Yaptığı KUDAKAF’ta Yerini Aldı
Bayburt'ta Vatandaş Sordu, Başkan Mete Memiş Cevapladı!
Temsilcimize, Alanya Galibiyeti yetmedi ve Profesyonel lige Veda Etti!
Kenan Yavuz, Gençlere İlham Veren Buluşmada Tecrübelerini Paylaştı
Çocuklara Sahipsiz Hayvanlar İçin Farkındalık Eğitimi Verildi
Bayburt Üniversitesi, Hokeyde Çifte İkincilik Kazandı
Bayburt Belediyesi, Baharın Gelişiyle Larvalarla Mücadeleye Başladı
Temsilcimiz Kader Maçına Çıkıyor! Evinde, Alanya 1221 FSK’yı Konuk Edecek
Bayburt Emniyeti’nden 1 Milyon Liralık Dolandırıcılık Operasyonu!
Bayburt Üniversitesi Öğrencilerine Arama Kurtarma Eğitimi ve Tatbikatı
Bayburt Yöresi Halk Oyunlarıyla Yüksekova’da 23 Nisan Coşkusu
Bayburt’ta Kuvvetli Yağış Uyarısı, Vatandaşlar Dikkatli Olmalı
Bayburt'un Bulunduğu 3. Ligde, Karabük İdman Yurdu ve 52 Orduspor Arasında Şaibe mi Dönüyor?
Bayburt Eminyet Müdürlüğü’nden Öğrencilere 23 Nisan Sürprizi
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar