Bayburt
DOLAR41.7377
EURO48.7513
ALTIN5419.3

Gazi Üniversitesi Heyetinden Bayburt Üniversitesine Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazi Üniversitesi Heyetinden Bayburt Üniversitesine Ziyaret
Abone ol
Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fevzi Fazlı Polat, Gazi Üniversitesi Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdussamed Arslan, Gazi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Bostancı “YÖK Anadolu Projesi” kapsamında Bayburt Üniversitesini ziyaret ettiler.

Gazi Üniversitesi yöneticilerinden oluşan heyetin, Dede Korkut Külliyesi Rektörlük makamında Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaretinde, iki üniversitenin eşleştiği YÖK Anadolu Projesi kapsamında yapılabilecekler ve ikili iş birlikleri konularında istişarelerde bulunuldu.
Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, YÖK Anadolu Projesi’nin ilerleyişine yönelik Bayburt Üniversitesi ile Gazi Üniversitesi arasındaki koordinasyon toplantısının ikincisi de yapıldı.Üniversiteler arasında yapılan koordinasyon toplantısında; her iki üniversitenin YÖK Anadolu Projesi koordinatörlüğü yetkilileri bir araya gelerek projenin detayları üzerine görüştüler. Bayburt Üniversitesi Bâbertî Külliyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda; proje kapsamında iş birliği yapılacak olan inşaat mühendisliği, beslenme ve diyetetik, matematik eğitimi, okul öncesi eğitim, İngiliz dili eğitimi bölümlerinde yürütülecek çalışmalar hakkında brifing yapıldı.
Bayburt Üniversitesinin teknolojik donanım ve gelişmiş alt yapıya sahip olduğunu söyleyen Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fevzi Fazlı Polat bu sayede Bayburt Üniversitesinin, Türkiye’nin önde gelen onlarca köklü üniversitesi ile kamu ve özel birçok kuruluşun da ihtiyaçlarına yönelik önemli hizmetler gerçekleştirdiğini ifade etti. YÖK Anadolu Projesi ile her iki üniversitenin de birbirlerinin güçlü yönlerinden istifade edeceğine değinen Rektör Yardımcısı Polat, bu iş birliğinin zaman içerisinde farklı çalışmalara da zemin hazırlayacağını dile getirdi. 
Misafirperverliğinden dolayı Bayburt Üniversitesi rektörü ve yöneticilerine teşekkür eden Rektör Yardımcısı Polat, proje kapsamında Bayburt Üniversitesiyle eşleşmekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
Bilim ve teknolojinin gelişmesi için sürdürülebilir altyapılar kurduklarını ve bunları üniversitelerin, kamu ve özel sektörün hizmetine sunduklarını ifade eden Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcı Prof.Dr. Mutlu Türkmen ise; Bayburt Üniversitesinin ülke kalkınmasının hızlandırılmasına katkıda bulunacak projelerin yürütülmesine olanak sağlayan bir vizyon ile faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade etti.
YÖK Anadolu Projesi kapsamında, Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden biri olan Gazi Üniversitesi ile eşleşmiş olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Rektör Yardımcısı Türkmen, Gazi Üniversitesi ile eğitim-öğretim başta olmak üzere daha pek çok farklı alanda önemli çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.
Rektör Yardımcısı Türkmen, Gazi Üniversitesi heyetinin Bayburt Üniversitesine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Eğitim-öğretim başta olmak üzere daha pek çok farklı konuların ele alındığı toplantı, Bayburt Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi ile ilgili sunumların ardından sona erdi.
Toplantıya, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mutlu Türkmen ve Prof. Dr. Metin Uçurum, Bayburt Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ufuk Töman; Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fevzi Fazlı Polat, Gazi Üniversitesi Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdussamed Arslan, Gazi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Bostancı katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tasarım ve Beceri Merkezi'nde eğitimler başladıÖnceki Haber

Tasarım ve Beceri Merkezi'nde eğitimler...

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Toplantısı YapıldıSonraki Haber

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordin...

Yorum Yazın

Bayburt’ta 5,9 Büyüklüğünde Deprem Senaryosu ile Tatbikat Gerçekleştirildi
Bayburt’ta Kız Anadolu İmam Hatip Öğrencilerinden Gazze’ye Destek
Bayburt’ta Kaldırım İşgali Kontrolsüz Şekilde Büyüyor, Yetkililer Sessiz!
Bayburt’ta İran Uyruklu Şahsın Midesinden Metamfetamin Çıktı!
Bayburt’ta KUDAKA Destekli İki Proje İçin İmzalar Atıldı
Bayburt İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Filistin Zulmüne Karşı Sessiz Çığlık
Bayburt'un Gündemindeki Meydan Köprüsü'nde Restorasyon Çalışmaları Başladı
Mikserlerden Dökülen Beton Kalıntıları Bayburt’ta Trafiği Tehdit Ediyor!
Üni FM'de Normal Doğumun Anne ve Bebeğe Faydaları Masaya Yatırıldı
Bayburt'ta Suç Oranlarında Düşüş Devam Ediyor
Tarihi Otomobiller ve Modern Sanatın Buluşması Baksı müzesi’nde Yaşandı
Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Bayburt’un Taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sundu.
Bayburt, TÜİK Araştırmasına Göre Türkiye'nin En Mutlu Üçüncü İli!
DSİ Bölge Müdürü Fatih Kişi, Bayburt'taki Sulama ve Tarım Yatırımlarını İnceledi
Kiracılar ve Ev Sahipleri Dikkat! Ekim Ayı Kira Artış Oranı Belli Oldu
Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı Başvuruları Başladı!
MÜSİAD Bayburt, Kayseri’deki 110. Kurulda Ekonomik Gündemi Paylaştı
Bayburt Kent Konseyi'nden Şingah Mahallesi GES Projesine Tepki
Bayburt'ta Resmi Araç Kaldırıma Park Ederse Vatandaşa Kim Engel Olacak?
Bayburt Heyetinden Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve Başkan Numan Kurtulmuş’a Ziyaret
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar