Bayburt
DOLAR41.7377
EURO48.7513
ALTIN5419.3

Doğal Yöresel Ve Hayvansal Ürünler Pazarı Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğal Yöresel Ve Hayvansal Ürünler Pazarı Açıldı
Abone ol
Bayburt Belediyesi ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) işbirliğiyle yapılan Doğal Yerel ve Hayvansal Ürünler Pazarı’nın (DÜPA) açılışı yapıldı.

Kadızade Mahallesi’nde bulunan Hicrani Baba Kapalı Otoparkı üst katında bulunan pazarın açılışını Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen ve esnaflar birlikte yaptı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci “Burada 2016 yılında Bayburt Belediyesi tarafından başlatılan ve bugün sonuçlandırılan bir proje var.  Projenin alt kısmında 70 araçlık bir otopark, üzerinde de doğal ürünlerin, Bayburt insanının kendi ürettiklerini pazarlayacağı 70 stantlık bir çalışma ortamı oluşturuldu. Önce bu pazar yerinin bu hizmeti yürüten hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Yarınlardan umutla bir şeyler bekleyen, güzellikleri paylaşmak isteyen insanların şuanda burada bulunması bizleri son derece mutlu ediyor”  diye konuştu.

Konuşmasında pazarın yapılmasında emeği geçenlere de teşekkür eden Başkan Pekmezci, “Bugün burada açılışını yapacağımız pazarla birlikte yarınlarda daha güzel şeyleri birlikte paylaşacağımız ümidiyle Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansının verdiği desteğe özellikle sayın genel sekretere ve 2016 yılında bu projenin hayata geçmesini sağlayan bir önceki dönem belediye başkanı Mete Memiş’e teşekkür ediyorum. 2016 yılında başlayıp bugün biten bu projenin Bayburt’a hayırlı olmasını diliyorum”  İfadelerini kullandı.

KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen ise pazarın Baybur’ta hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından pazarın açılışı yapıldı. Daha sonra Başkan Pekmezci ve Genel Sekreter Demirdöğen beraberlerinde vatandaşlarla beraber pazarı gezerek satışa sunulan ürünleri incelediler.  Törende ayrıca vatandaşlara çekilişle Pazar arabası ve çeşitli hediyeler verildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt Doğal Taşı TescillendiÖnceki Haber

Bayburt Doğal Taşı Tescillendi

Bayburt OSB'ye 250 Kişilik İstihdamSonraki Haber

Bayburt OSB'ye 250 Kişilik İstihdam

Yorum Yazın

Bayburt Rabia Kadıoğlu Parkı Yeni LED Aydınlatmalarla Yenilendi
Bayburt Devlet Hastanesi’nde Akciğer Lezyonunda Başarılı Tedavi
Bayburt’ta Öğrenciler “Ahilik” Temalı Bilgi Yarışmasında Yeteneklerini Sergiledi
Bayburt’ta Çoruh Nehri Yatağında Temizlik Çalışmaları Sürüyor
Bayburt’ta 23 Köyde Habersiz Elektrik Kesintisi Mağduriyete Yol Açtı!
Bayburt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 3 Yeni Uzman Diş Hekimi Atandı
Bayburt’ta 5,9 Büyüklüğünde Deprem Senaryosu ile Tatbikat Gerçekleştirildi
Bayburt’ta Kız Anadolu İmam Hatip Öğrencilerinden Gazze’ye Destek
Bayburt’ta Kaldırım İşgali Kontrolsüz Şekilde Büyüyor, Yetkililer Sessiz!
Bayburt’ta İran Uyruklu Şahsın Midesinden Metamfetamin Çıktı!
Bayburt’ta KUDAKA Destekli İki Proje İçin İmzalar Atıldı
Bayburt İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Filistin Zulmüne Karşı Sessiz Çığlık
Bayburt'un Gündemindeki Meydan Köprüsü'nde Restorasyon Çalışmaları Başladı
Mikserlerden Dökülen Beton Kalıntıları Bayburt’ta Trafiği Tehdit Ediyor!
Üni FM'de Normal Doğumun Anne ve Bebeğe Faydaları Masaya Yatırıldı
Bayburt'ta Suç Oranlarında Düşüş Devam Ediyor
Tarihi Otomobiller ve Modern Sanatın Buluşması Baksı müzesi’nde Yaşandı
Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Bayburt’un Taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sundu.
Bayburt, TÜİK Araştırmasına Göre Türkiye'nin En Mutlu Üçüncü İli!
DSİ Bölge Müdürü Fatih Kişi, Bayburt'taki Sulama ve Tarım Yatırımlarını İnceledi
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar