Bayburt
DOLAR42.4574
EURO48.9616
ALTIN5523.5

Bayburt’ta 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde 40 Bin Fidan Toprakla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt’ta 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde 40 Bin Fidan Toprakla Buluştu
Abone ol
Bayburt, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Aslandağı Kartal Tepe mevkiinde düzenlenen etkinlikle 40 bin fidanı toprakla buluşturdu. Etkinliğe Vali Mustafa Eldivan ve birçok önemli isim katıldı.

Bayburt, “Geleceğe Nefes, İnsanlığa Nefes” sloganıyla 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde önemli bir çevre etkinliğine ev sahipliği yaptı. Tarım ve Orman Bakanlığı organizasyonunda, Aslandağı Kartal Tepe mevkiinde düzenlenen törende Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakçı, Belediye Başkanı Mete Memiş, Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Şahin, İl Emniyet Müdürü Barış Erkol, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fatih Aslan ve birçok kurum müdürü ile vatandaşlar katılım gösterdi.

Vali Eldivan, Aslan Dağı’nda yaklaşık 30 yıl önce Bayburt halkının katkısıyla ağaçlandırılmış olan alandaki boşlukların yeniden ağaçlandırıldığını belirtti. Ayrıca, Aslan Dağı bölgesinde başlatılan eko turizm projesinin hızla devam ettiğini belirten Vali Eldivan, Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü ve diğer paydaşlarla birlikte bin dekarlık alana 300 bin ağaç dikimi projesinin Ekim ayında başlatıldığını ifade ederek, ‘Milli Ağaçlandırma Günü’nü kutladı.

 

Belediye Başkanı Mete Memiş de konuşmasında ağaçlandırmanın önemine vurgu yaparak, bu kampanyaların öncülüğünü üstlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Etkinlik kapsamında protokol üyeleri ve vatandaşlar fidan dikimine katılarak çevreye katkı sağladı. Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak düzenlenen etkinlikte milyonlarca fidan toprakla buluşurken, Bayburt’ta yöresel lezzetler ikram edilip 3. Ordu Komutanlığı Bando Takımı konser verdi. Bu kapsamlı etkinlik, Bayburt ve tüm Türkiye için gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakma amacıyla önemli bir adım olarak kaydedildi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Mustafa Eldivan, Şehit Salih Ay’ın Ailesini Makamında Kabul EttiÖnceki Haber

Vali Mustafa Eldivan, Şehit Salih Ay’ın...

Bayburt Üniversitesi’nde TÜBİTAK Destekli “Doğa ve Bilim Okulu” Projesi BaşladıSonraki Haber

Bayburt Üniversitesi’nde TÜBİTAK Destekl...

Yorum Yazın

CHP Bayburt Heyeti, Öğretmen Kökenli Başkanların Kabirlerini Ziyaret Etti
Denetimsizlik Gıda Zehirlenmesini Artırıyor, Halk Tehlikede!
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alıyor
Bayburt Jandarmasından 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne Özel Kutlama
Türk Eğitim-Sen Bayburt Şubesi'nde Kongre Sonuçlandı Ahmet Çalışkan Yeniden Başkan
Bayburt’ta Kolon ve Rektum Kanseri Ameliyatları Başarıyla Gerçekleşti
Bayburt, 2. Anadolu Opera Festivali ile Sanatla Buluştu
Bayburt’ta Kaldırımlar İşgal Altında, Belediye Sessiz Kalmaya Devam Ediyor!
Bayburt’un Yaşayan Mirasları Bi’ Buluşmada Konuşuldu
Kışla’da Ağırlanan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Mehmetçikle Buluştu
MHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Çalışkan; "Bu Mesele Siyasi Değil Bayburt’un Geleceğidir"
Bayburt Üniversitesi Boks Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu
Gümüşhane’de Pansiyonda Pide Yiyen 29 Öğrenci Hastanelik Oldu!
TÜİK Verileri Açıkladı. Bayburt, Türkiye'nin En Uzun Yaşayan 16. İli Oldu
Bayburt Kent Konseyi’nden Şehir Görünümüne Adım
Müftü Danacı, Oruçbeyli Köyündeki Kur’an Kursu Son Durumunu İnceledi
Bayburt'un İlçesi Aydıntepe'de Yeraltı Şehri Projesinde Sona Doğru
Bayburt’ta İl Müftülüğünden Evliliğin Önemi Hakkında Seminer
İzmir Aliağa Derneği’nde Mahmut Kaya Dönemi
Bayburt’ta Yeni Adliye Sarayı İçin İlk Kazma Vuruldu!
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar