Bayburt
DOLAR38.3223
EURO43.7751
ALTIN4105.0

Bayburt İl Özel İdare Gençlik Ve Spor Kulübü Yönetimi Vali Ali Hamza Pehlivan’ı Ziyaret Etti.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt İl Özel İdare Gençlik Ve Spor Kulübü Yönetimi Vali Ali Hamza Pehlivan’ı Ziyaret Etti.
Abone ol
Muğlaspor karşılaşmasının ardından düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını kaldırarak 33 yıl aradan sonra 2. Lig’e yükselen Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü’nde sevinç devam ediyor. Elde edilen başarı dolayısıyla kulüp yöneticilerinden oluşan heyet bu kapsamda Vali Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı İsmail Ersoy Özbek ile kulüp yöneticileri ziyaret sırasında şampiyonluk kupasını Vali Pehlivan’a takdim etti.

Başkan Özbek, kulübün bu günlere gelmesinde büyük emekleri olduğunu belirttiği Vali Pehlivan’a, takıma verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini bildirdi.

Vali Pehlivan ise elde edilen başarının büyük küçük, genç yaşlı fark etmeksizin takıma her fırsatta sahip çıkan başta Bayburtlu hemşerilerimiz olmak üzere oyuncusundan yöneticisine kadar tüm kulübe ait olduğunu ifade etti. Süreçte gerek oyuncuların gerekse de yönetici ve taraftarların büyük bir inançla yol aldığını dile getiren Vali Pehlivan, “Bu yola yöneticilerimiz, oyuncularımız ve taraftarlarımızla,Bayburtlu hemşerilerimizle birlikte çıktık. Öncelikle şehir takımı olmasını,herkesin sahip çıkmasını hedefledik. Uzun bir maratonun ardından geldiğimiz noktada takımımız şampiyonluğu göğüsleyerek 33 yıl aradan sonra tekrar 2. Lig’e yükseldi. Bu başarı Bayburt’undur, Bayburtlunundur. Verilen emekleri karşılıksız bırakmayan Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü’müzü yürekten tebrik ediyorum. Şahsım ve ilimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarı 2. Lig’de de artarak devam eder.” diye konuştu.

Vali Pehlivan bir süre bilgi alışverişinde bulunduğu kulüp yöneticilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek gelecek sezon çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Ziyarette İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Adem Köse, kulüp yöneticileri Şerif Bayram, Ersoy Özbek, Bahattin Yöney ile takım sponsoru An Zentrum Müşteri İlişkileri Yöneticisi Tunahan Karaoğlu yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt’ta Engelliler Haftası Programı DüzenlendiÖnceki Haber

Bayburt’ta Engelliler Haftası Programı D...

Abdulkadir Nişancı'yı Arama Çalışmaları 6'ncı Günde SürüyorSonraki Haber

Abdulkadir Nişancı'yı Arama Çalışmaları...

Yorum Yazın

Bayburt'un Bulunduğu 3. Ligde, Karabük İdman Yurdu ve 52 Orduspor Arasında Şaibe mi Dönüyor?
Bayburt Eminyet Müdürlüğü’nden Öğrencilere 23 Nisan Sürprizi
Bayburt’ta 112 Acil’de “WhatsApp’ta Teşhir” İsyanı: Sendika Yargıya Gitti
Bayburt Ülkü Ocakları Çocuk Bayramını Caddede Miniklerle Kutladı
Bayburt’ta Jandarma’dan Çocuklara 23 Nisan Neşesi “O ses Jandarma”
Bayburt Üniversitesi Avrupa Taekwondo’sunda Zirvede
Uyuşturucu Maddeyle Yakalanan 4 Şahsa Adli İşlem Uygulandı!
Bayburt AK Parti Gençlik Kolları’ndan Hem 23 Nisan Coşkusu Hem Farkındalık
Bayburt’ta ÜNİLİG Türkiye Rafting Şampiyonası Tamamlandı!
Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Renkli Etkinliklerle Kutlandı
23 Nisan’da Makam Koltukları Çocuklara Devredildi
Bayburt Üniversitesi'nde Acı Kayıp 2. Sınıf Öğrencisi Kalbine Yenildi
Bayburt'ta Ünilig Rafting Şampiyonası Açılışı Yapıldı
Çoruh’ta Kürekler Konuştu, Kıyasıya Yarış Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Çiğdemtepe'li Minik Kalplerden Jandarmaya Şiir
Temsilcimiz Ligte Kalma Umutlarını Son Maça Bıraktı!
Bayburt’ta Uyuşturucu Alarmı: Yeni Bir Müdahale Daha!
Bayburt Şingah TOKİ Konutlarında Toprak Kayması Sonrası Çalışmalar Başladı
Çelik Bilek Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası’nda Madalyaları Topladı
Bayburt, Ünilig Rafting Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapacak
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar