Bayburt
DOLAR40.0507
EURO47.0002
ALTIN4260.5

Bayburt Belediyesi Deprem Bölgesine 45. Kamyonu Gönderdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt Belediyesi Deprem Bölgesine 45. Kamyonu Gönderdi
Abone ol
6 Şubat 2023 Pazartesi günü sabaha karşı meydana gelen ve merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan, Bayburt ile beraber birçok ilde hissedilen ve 10 şehrin etkilendiği depremin ardından Bayburt Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına halkın yoğun ilgisi sürüyor.

Belediye  tarafından düzenlenen yardım kampanyası kapsamında Bayburt’tan deprem bölgesine hareket eden kamyon sayısı 45 oldu. 
Daha önce deprem bölgesindeki çalışmalara destek olmak üzere 1 adet itfaiye aracı, 1 iş makinesi, 1 tır, 1 otobüs ve 14 personel gönderen Belediyenin başlattığı kampanyada halk akın akın yardım getirirken toplanan yardımlar özenle kamyonlara yüklenerek dualarla deprem bölgesine uğurlanıyor. 
Bayburt'tan deprem bölgesine giden son konvoyun uğurlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Hükmü Pekmezci, “Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden sonra özellikle Bayburt halkı gerçek manada depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardım etme adına çok büyük bir gayret sarf etti. Büyük bir çalışma içerisinde oldular. 4 gün gibi kısa bir sürede yaklaşık 45 kamyonumuzu gıda ve diğer ürünlerden oluşan yardım malzemeleri ile yükleyerek yola çıkardık. Bu durum Bayburt insanının ve Türk halkının ne kadar içten ve samimi olduğunun kanıtıdır. Bizler zor zamanlarda birbirimizi koruyup kollayan bir milletiz. Rabbim bu felaketleri bize tekrar göstermesin duasını bir kez daha tekrarlıyoruz.  Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Tüm deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza Bayburt'tan sevgiler, saygılar gönderirken şunu ifade etmek istiyorum kampanyamız devam ediyor. Yardım ulaştırmak isteyen vatandaşlarımız yardım malzemelerini bugünde, yarında belediyemize teslim edebilirler.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
21 Şubat Kurtuluş Etkinlikleri Depremden Dolayı İptal EdildiÖnceki Haber

21 Şubat Kurtuluş Etkinlikleri Depremden...

Üniversiteler Yaza Kadar Kapandı; Eğitim Uzaktan OlacakSonraki Haber

Üniversiteler Yaza Kadar Kapandı; Eğitim...

Yorum Yazın

Bayburt-Erzurum Yolunda Bir Araç Kaza Yaptı: 2 Kadın, 1 Çocuk Yaralandı!
Bayburt Tarhunu Amerika Yollarında, İhracat Görüşmeleri Başladı
Bayburt, Kenan Yavuz Etnografya Müzesi'nde "Topraktan Kopuşun Hikayesi" Sergisi Açıldı
Bayburt Taşçılar Köyü 18. Şenliğini Futbol Zaferiyle Taçlandırdı
Bayburt'ta Haziran Ayında Suç Oranlarında Azalma
Köyler Arası Futbol Turnuvası'nın 21. Şampiyonu Taşçılar Spor Oldu
Gökçedere'de "Hz. Hüseyin ve Kerbela Şehitleri" Anıldı
Genç Mucitler Sahnedeydi: Deneyap Proje Şenliği Tamamlandı
Bayburt-Gümüşhane yolunda Su Patladı Yol Kapandı, Bir Araç Kaza Yaptı!
Bayburt'ta Temmuz Karı: Yüksek Kesimler Beyaza Büründü
Bayburt Gençlik Merkezi'nden “Deneyap” Proje Şenliği'ne Davet!
HÜDA PAR Bayburt İl Başkanı Oruçoğlu: Dini Değerlere Hakaret Cezalandırılmalı
Bayburt Üniversitesi A Takımı Kurumlar Arası Turnuvada Şampiyon Oldu
Kaleardı Yolunda Yapılan Çalışma Kazalara Davetiye Çıkarıyor!
Kaza Kırıma Uğrayan Uçaktan Acı Haber Geldi, Pilot Demirci Hayatını Kaybetti!
Bayburt'un Ballıkaya Köyü Yakınlarına Özel Uçak Düştü!
TÜRK-İŞ'ten Bayburt'ta İşçilerden 'Yeter Artık' Çıkışı!
EPDK Duyurdu: Doğalgaza “Yüzde 24,6” Zam Geldi!
Eski Ehliyetler İçin Son Gün 31 Temmuz: Milyonlarca Sürücüye Büyük Uyarı!
Bayburt Diyanet- Sen İl Temsilcisi Yazıcı'dan "Leman Dergisi'ne Sert Tepki"
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar