Bayburt
DOLAR41.7216
EURO48.5113
ALTIN5405.2

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Bayburt’un Taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sundu.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, kentsel dönüşüm ve kış şartlarıyla mücadele için acil destek taleplerini sundu. Memiş, yeni Belediye ve Terminal binalarının yanı sıra, AFAD için 31 milyon TL ve kış hizmetlerinde kullanılacak kar küreme aracı ile kamyon desteği beklediklerini ifade etti.

AK Parti'nin 174. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Bayburt'u temsil eden Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben yaptığı konuşmada, şehrin geleceği ve vatandaşların yaşam kalitesini artıracak dört ana talep sundu. Konuşmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bayburt'a kazandırılan sayısız hizmet için şükranlarını sunarak başlayan Memiş, şehrin modernleşme yolundaki ihtiyaçlarını dile getirdi.

Başkan Memiş'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu ve Bayburt'un acil ihtiyaçları arasında yer alan talepler şunlar oldu:

  1. Yeni Belediye Binası: Şehrin idari yapısına yakışır, modern ve işlevsel bir yeni Bayburt Belediye Binası inşa edilmesi için destek istendi. Mevcut binanın yetersiz kaldığı ve şehirleşmeye uygun yeni bir merkeze ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

  2. Yeni Otobüs Terminali: Bayburt'un ulaşım ağının kalbi olacak, çağdaş standartlarda bir yeni Otobüs Terminali yapılması talebi iletildi. Bu terminalin, hem şehir içi hem de şehirlerarası ulaşımı kolaylaştırarak Bayburt'un bölgesel konumunu güçlendireceği ifade edildi.

  3. AFAD İçin Ödenek: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Bayburt İl Müdürlüğü'nün kapasitesini artırmak ve olası afetlere daha etkin müdahale edebilmek amacıyla 31.000.000 TL ödenek tahsis edilmesi talep edildi. Bu desteğin, şehrin afetlere karşı direncini artıracağı vurgulandı.

  4. Kar Küreme Aracı ve Kamyon: Kış aylarında yoğun kar yağışı alan Bayburt'ta, Belediye ve İl Özel İdaresi'nin kışla mücadele kapasitesini güçlendirmek amacıyla kar küreme aracı ve kamyon desteği istendi. Bu ekipmanların, şehirdeki ulaşımın aksamadan devam etmesi ve vatandaşların mağdur olmaması için hayati önem taşıdığı belirtildi.

Başkan Memiş, konuşmasını "Bayburt'u sevda eyler / Dostluğum baki eyler / Biz bize yeteriz / Recep Tayyip Erdoğan'ı lider eyler" dörtlüğü ile sonlandırırken, Bayburt'un bu taleplerle daha yaşanabilir ve hizmet kalitesi yüksek bir şehir olma yolunda ilerleyeceğine olan inancını dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarihi Otomobiller ve Modern Sanatın Buluşması Baksı müzesi’nde YaşandıÖnceki Haber

Tarihi Otomobiller ve Modern Sanatın Bul...

Bayburt'ta Suç Oranlarında Düşüş Devam EdiyorSonraki Haber

Bayburt'ta Suç Oranlarında Düşüş Devam E...

Haber Yorumları

  • Omer07-10-2025 01:23

    1. Belediye binası eski değil, bu ekonomik şartlarda israf günah. 2. Garip güraba şekilde yapılan Otobüs terminalini kim yaptıysa ondan parasını alın. Gerek yok yenisine3. AFAD lık pek bir durum olmuyor Bayburt’ta. 31 milyonu alıp çarçur edeceksiniz. 4. Kar küreme makinalarına gerek oluyor evet.

Yorum Yazın

Bayburt’ta 5,9 Büyüklüğünde Deprem Senaryosu ile Tatbikat Gerçekleştirildi
Bayburt’ta Kız Anadolu İmam Hatip Öğrencilerinden Gazze’ye Destek
Bayburt’ta Kaldırım İşgali Kontrolsüz Şekilde Büyüyor, Yetkililer Sessiz!
Bayburt’ta İran Uyruklu Şahsın Midesinden Metamfetamin Çıktı!
Bayburt’ta KUDAKA Destekli İki Proje İçin İmzalar Atıldı
Bayburt İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Filistin Zulmüne Karşı Sessiz Çığlık
Bayburt'un Gündemindeki Meydan Köprüsü'nde Restorasyon Çalışmaları Başladı
Mikserlerden Dökülen Beton Kalıntıları Bayburt’ta Trafiği Tehdit Ediyor!
Üni FM'de Normal Doğumun Anne ve Bebeğe Faydaları Masaya Yatırıldı
Bayburt'ta Suç Oranlarında Düşüş Devam Ediyor
Tarihi Otomobiller ve Modern Sanatın Buluşması Baksı müzesi’nde Yaşandı
Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Bayburt’un Taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sundu.
Bayburt, TÜİK Araştırmasına Göre Türkiye'nin En Mutlu Üçüncü İli!
DSİ Bölge Müdürü Fatih Kişi, Bayburt'taki Sulama ve Tarım Yatırımlarını İnceledi
Kiracılar ve Ev Sahipleri Dikkat! Ekim Ayı Kira Artış Oranı Belli Oldu
Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı Başvuruları Başladı!
MÜSİAD Bayburt, Kayseri’deki 110. Kurulda Ekonomik Gündemi Paylaştı
Bayburt Kent Konseyi'nden Şingah Mahallesi GES Projesine Tepki
Bayburt'ta Resmi Araç Kaldırıma Park Ederse Vatandaşa Kim Engel Olacak?
Bayburt Heyetinden Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve Başkan Numan Kurtulmuş’a Ziyaret
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar