Bayburt
DOLAR38.3223
EURO43.7751
ALTIN4105.0

Başkan Pekmezci’den Belediye Personeline Ara Zam Müjdesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Pekmezci’den Belediye Personeline Ara Zam Müjdesi
Abone ol
Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci 2023 yılında belediye personeline verilecek olan ara zam oranlarını açıkladı.

Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, birim amirleri ve belediye personelinin katılımıyla Bayburt Belediyesi Büyük Şehir Parkı’nda gerçekleşen yemekli toplantıda zam miktarını açıklayan Başkan Pekmezci’nin açıkladığı ara zam oranları personel tarafından büyük sevinçle karşılanarak alkışlandı.

Başkan Pekmezci konuşmasında “Sizlerle yeniden böyle bir toplantıda bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum.  Yoğun bir çalışma döneminden geçiyoruz. Yaz sezonundayız, kışa girmeden çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz. Şuan şehrimizin nüfusu mevcut yapımızın çok üzerinde ve nüfus potansiyelimiz fazla hizmetlerimizde o doğrultuda fazlalaşıyor. Ama hizmetlerimizi arkadaşlarımızın fedakârca çalışmaları ve gayretleriyle yerine getirmeye çalışıyoruz.  Her zaman söylediğimiz bir şey var biz bir aileyiz. Ailemizin her bir ferdinin derdi bizim derdimiz. Ailenin her bir konusunu kendi konumuz olarak değerlendiriyoruz ve o doğrultuda da çalışmalarımızı yerine getirmeye gayret ediyoruz. Şimdi burada kadrolu işçilerimiz, şirket işçilerimiz ve şuanda geçici olarak çalışan arkadaşlarımız var. Başta birim müdürlerimiz olmak üzere birbirleriyle olan diyaloglarını iyi kurmaları lazım. Bir bütünlük sağlamaya çalışacağız ve o bütünlüğü de halkımıza hizmet olarak yansıtma hususunda gayret edeceğiz.” diye konuştu.

Daha sonra zam oranlarını açılayan Başkan Hükmü Pekmezci, “Bayburt Belediyesi olarak sizlerin daha mutlu olmanız için elimizden geleni yaptık ve ara zam olarak imkânlarımız ölçüsünde yapabileceğimiz en yüksek zam oranını yaptık.  Kadrolu İşçilerimiz ve BAYBELSAN Şirket İşçilerimiz için %45 oranında bir ara zam belirledik. Verebileceğimiz en yüksek oranda ara zam verdik sizlere helal olsun.”  İfadelerini kullandı.

Hizmet-İş Sendikası Bayburt Belediyesi Kadrolu İşçi Temsilcisi Barış Kalekahyası ve Hizmet-İş BAYBELSAN Şirket Temsilcisi Ümit Tekdemir ise yapılan ara zamdan dolayı tüm işçiler adına Başkan Pekmezci’ye teşekkür ettiler.

Yemek ikramıyla sona eren toplantıda Sendika Temsilcileri Barış Kalekahyası ve Ümit Tekdemir tarafından Başkan Pekmezci ile Başkan Yardımcısı Türkmenli’ye sendika adına hediye takdim edildi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Bayburt'ta Okulların Çevresi DeğişiyorÖnceki Haber

Bayburt'ta Okulların Çevresi Değişiyor

Abuzer Yıldırımtepe Döver Biçer Fiyatlarını Açıkladı: "Çiftçimiz Buna Uysun, Kimse Kaygılanmasın"Sonraki Haber

Abuzer Yıldırımtepe Döver Biçer Fiyatlar...

Yorum Yazın

Bayburt'un Bulunduğu 3. Ligde, Karabük İdman Yurdu ve 52 Orduspor Arasında Şaibe mi Dönüyor?
Bayburt Eminyet Müdürlüğü’nden Öğrencilere 23 Nisan Sürprizi
Bayburt’ta 112 Acil’de “WhatsApp’ta Teşhir” İsyanı: Sendika Yargıya Gitti
Bayburt Ülkü Ocakları Çocuk Bayramını Caddede Miniklerle Kutladı
Bayburt’ta Jandarma’dan Çocuklara 23 Nisan Neşesi “O ses Jandarma”
Bayburt Üniversitesi Avrupa Taekwondo’sunda Zirvede
Uyuşturucu Maddeyle Yakalanan 4 Şahsa Adli İşlem Uygulandı!
Bayburt AK Parti Gençlik Kolları’ndan Hem 23 Nisan Coşkusu Hem Farkındalık
Bayburt’ta ÜNİLİG Türkiye Rafting Şampiyonası Tamamlandı!
Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Renkli Etkinliklerle Kutlandı
23 Nisan’da Makam Koltukları Çocuklara Devredildi
Bayburt Üniversitesi'nde Acı Kayıp 2. Sınıf Öğrencisi Kalbine Yenildi
Bayburt'ta Ünilig Rafting Şampiyonası Açılışı Yapıldı
Çoruh’ta Kürekler Konuştu, Kıyasıya Yarış Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Çiğdemtepe'li Minik Kalplerden Jandarmaya Şiir
Temsilcimiz Ligte Kalma Umutlarını Son Maça Bıraktı!
Bayburt’ta Uyuşturucu Alarmı: Yeni Bir Müdahale Daha!
Bayburt Şingah TOKİ Konutlarında Toprak Kayması Sonrası Çalışmalar Başladı
Çelik Bilek Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası’nda Madalyaları Topladı
Bayburt, Ünilig Rafting Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapacak
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar