Bayburt
DOLAR40.1728
EURO47.04
ALTIN4307.2

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’ndan 28 Şubat Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’ndan 28 Şubat Mesajı
Abone ol
AK Parti Kadın Kolları Bayburt İl Başkanı Elif Çil, 28 Şubat ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye siyasal tarihi, ne yazık ki darbelerin ağır bedelini ödemiş travmalarla dolu siyasal ve toplumsal bir geçmişe sahiptir. 
Yaşanan her darbe Türkiye'yi daha da geriye götürmüş, demokrasi kesintiye uğramış, özgürlükler askıya alınmıştır. 99 yıllık Cumhuriyet tarihimizde 27 Mayıs 1960’da başlayıp 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimine kadar ki süreç, milletimize ve demokrasimize yönelen suikastlerdir. 28 Şubat darbesi de demokrasi tarihimize ‘postmodern darbe’ olarak geçen karanlık bir dönemdir. Milletin vicdanında derin yaralar açan 28 Şubat süreci, demokrasiye ve sivil siyasete yönelik bir suikast olarak gerçekleşmiş, milletin iradesine olduğu kadar kalkınma çabasına da engel olmuş gerici ve ilkel bir tertiptir. 28 Şubat’ta kadınların ve kız çocuklarının en temel hakkı olan eğitime erişimine acımasızca set koyanlar, bugün kimseye kadın hakları dersi vermeye kalkmasınlar. “Bin yıl sürecek.” dedikleri 28 Şubat’ın failleri, kız çocuklarının okulların kapısında akıttıkları gözyaşlarında boğulmuşlardır. Darbe sonrası yaşanan kriz, ülkemizin çok değerli yıllarına mal olurken devlet ve millet arasında çatışma çıkarmak isteyenler için zemin hazırlamıştır. Ancak aziz milletimizin feraseti ve basireti ile çatışma beklentisi boşa çıkmıştır. Birtakım siyasi mühendislik projeleri ile Türk siyasetini manipüle etmeye çalışan 28 Şubatçılara en büyük dersi 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan seçimde “Yeter, söz de karar da milletindir.” diyerek AK Parti’yi iktidara taşıyan milletimiz vermiştir. Aziz milletimiz, büyük ve güçlü Türkiye’yi hedef alan darbelere tıpkı 28 Şubat ve 15 Temmuz’da olduğu gibi her zaman dur diyecek ve taviz vermeyecektir. Milletimizin her seçimde büyük teveccüh gösterdiği AK Parti, 12 Eylül başta olmak üzere tüm darbe faillerinin yargılanmasını sağlamıştır. Yeni yönetim sistemimizle siyasal yapımız güçlendirilerek vesayet tümüyle yok edilmiştir.
Böylece demokrasimiz, tarihindeki kara lekelerden kurtarılarak vatandaşlarının eşit haklara sahip bir yapıya kavuşturulmuştur. Bu duygularla ülkemizin demokrasisinde büyük yaralar açan 28 Şubat’ı 25. yılında bir kez daha kınıyoruz. Siyasi mühendislik projeleri ile Türk siyasetini manipüle etmeye çalışanlar şunu bilsin ki, Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da, millet iradesinin saygınlığına asla gölge düşürmeyecek ve demokrasimize yapılan her türlü müdahaleye en sert karşılığı aziz milletimizle birlikte vereceğiz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bodrumspor Gençosman'da Rövanşı AldıÖnceki Haber

Bodrumspor Gençosman'da Rövanşı Aldı

Prof. Dr. Tozlu Son Yolculuğuna UğurlandıSonraki Haber

Prof. Dr. Tozlu Son Yolculuğuna Uğurland...

Yorum Yazın

Geri Manevra Yapan Kamyonetin Çarptığı Küçük Çocuk Hayatını Kaybetti!
Bayburt’ta Aracıyla Geri Giden Baba Çocuğuna Çarptı, Çocuğun Durumu Ağır!
Bayburt Şehit Osman Tepesi Mezarlığı'nda Su Sorunu: Ziyaretçiler Mağdur
Umre Ödüllü Siyer-i Nebi Yarışmasının Kazananları Belli Oldu!
Harmanözü Köyü’nde Muharrem Ayı ve Aşure Günü Buluşması
Bayburt'ta Kazalar Dur Durak Bilmiyor: Duvara Çarpan Araçta Bir Kişi Yaralandı!
Bayburt-Erzurum Yolunda Bir Araç Kaza Yaptı: 2 Kadın, 1 Çocuk Yaralandı!
Bayburt Tarhunu Amerika Yollarında, İhracat Görüşmeleri Başladı
Bayburt, Kenan Yavuz Etnografya Müzesi'nde "Topraktan Kopuşun Hikayesi" Sergisi Açıldı
Bayburt Taşçılar Köyü 18. Şenliğini Futbol Zaferiyle Taçlandırdı
Bayburt'ta Haziran Ayında Suç Oranlarında Azalma
Köyler Arası Futbol Turnuvası'nın 21. Şampiyonu Taşçılar Spor Oldu
Gökçedere'de "Hz. Hüseyin ve Kerbela Şehitleri" Anıldı
Genç Mucitler Sahnedeydi: Deneyap Proje Şenliği Tamamlandı
Bayburt-Gümüşhane yolunda Su Patladı Yol Kapandı, Bir Araç Kaza Yaptı!
Bayburt'ta Temmuz Karı: Yüksek Kesimler Beyaza Büründü
Bayburt Gençlik Merkezi'nden “Deneyap” Proje Şenliği'ne Davet!
HÜDA PAR Bayburt İl Başkanı Oruçoğlu: Dini Değerlere Hakaret Cezalandırılmalı
Bayburt Üniversitesi A Takımı Kurumlar Arası Turnuvada Şampiyon Oldu
Kaleardı Yolunda Yapılan Çalışma Kazalara Davetiye Çıkarıyor!
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar