Bayburt
DOLAR38.3223
EURO43.7751
ALTIN4105.0

Ak Parti Bayburt İl Başkanı Polat İstifa Etti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Bayburt İl Başkanı Polat İstifa Etti!
Abone ol
Hacı Ali Polat, parti binasında yaptığı açıklama ile kendi isteğiyle görevini bıraktığını duyurdu.

Genel Başkan Erdoğan ve teşkilat kademelerindeki isimlere teşekkür ederek partideki görevinden ayrılan Polat'ın yerine kulislerde Temel Yolcu ile Turgut Çalışkan arasında iki isim üzerinde durulduğu konuşuluyor.

Halihazırda AK Parti il yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan Temel Yolcu ile Turgut Çalışkan'dan birinin, Polat'ın görevini vekaleten üstleneceği ve seçime kadar bu görevi sürdüreceği öğrenildi. Ancak, Polat'ın açıklamasında aday belirleme sürecindeki anlaşmazlıklar dolayısıyla görevinden ayrıldığı iddia edildi.

Başkan Polat'ın açıklaması şu şekilde:

"AK Parti, milletine aşık, geçmişle bağını koparmadan geleceği kurmak için harekete geçmiş, her daim mazlumların feryadını duyup yardıma koşmuş, tarihten aldığı şuurla sadece 2023’ü değil, 2053 ve 2071’i hedef olarak belirlemiş, çalışkan, cesur, özgüvenli, dertli ve fedakar bir liderin öncülüğünde hareketine başlamıştır. Yaklaşık yirmi yıllık bir sürede Türkiye’nin geçirdiği dönüşümü görmek herkese nasip olmayacak türden bir ayrıcalıktır. Milletimiz bu dönüşümün farkında olsa da Türkiye’nin bu güçlü halini kabullenemeyenler içte ve dışta Cumhurbaşkanımıza karşı olan tutumlarını sürdürmektedir. Özellikle son zamanlarda İsveç ve Hollanda örneklerinde görüldüğü üzere Batı’nın ve ülkemiz içindeki uzantılarının Türkiye ve İslam düşmanlığına yönelik tutumları karşısında bize düşen Cumhurbaşkanımızı bu kutlu mücadelesinde yalnız bırakmamaktır. Gerçi Cumhurbaşkanımız her daim milletin teveccühünü kazanmıştır. Son yirmi yılda gerçekleştirilen atılımlar sayesinde ülkemiz dünyanın en büyüğü olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Ülkemizin kendi imkanlarıyla hayata geçirdiği milli savunma sistemleri, yerli otomobil, Mavi Vatan için verilen mücadeleler milletimizin ve dostlarımızın takdirini kazandığı gibi düşmanlarımızın da korkularını artırmıştır. Sağlık yatırımları sayesinde geçtiğimiz yılda yaşadığımız pandemiden yüz akıyla çıktığımız bir gerçektir. Eğitim, iletişim, ulaşım, tarım, endüstri ve enerjide gerçekleştirilen devrimler ülkemizin altyapı sorununu çözmüştür. Aile kurumunun korunması, ecdadın mirasına sahip çıkılması, Ayasofya’nın yeniden ihyası gibi manevi dünyamızı da ihmal etmeyen bu kalkınma şüphesiz ki bu yüzyılın Türkiye Yüzyılı olacağını göstermektedir. Bu sebeple Hepimiz davamızın ve Reisimizin yanında durmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle  Aralık / 2018 yılından beri büyük bir heyecanla yürütmekte olduğum AK Parti Bayburt İl Başkanlığı görevimden gördüğüm lüzum üzerine ve tamamen kendi irademle istifa ediyorum.


Şahsıma yürekten inandığım davama ve memleketimize hizmet etme gururunu yaşatan başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her daim birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e teşkilat başkan Yardımcılarımız Muhammet avcı, Yaşar Kırkpınar, Yahya Çelik’e Teşekkür eder saygılar sunarım. 5 sene 1 ay boyunca  dualarını eksik etmeyen, gece gündüz çalışarak evinden, ailesinden fedakarlık eden, küçüklerimi evladım, kardeşim, büyüklerimi ağabeyim, ablam gibi gördüğüm, bitmekbilmeyen enerjileriyle desteklerini daima yanımda hissettiğim teşkilatımızdaki kıymetli kardeşlerime ve Bayburt’un sorunlarını birlikte aşmak için gayret ettiğimiz hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Gayret bizden tevfik Allah’tandır." ifadelerini kullandı.

AK Parti Bayburt İl Teşkilatı için şimdi önemli olan soru, Hacı Ali Polat'ın boş bıraktığı koltuğa kimin atanacağı. Bu durum, il teşkilatının önümüzdeki dönemde nasıl bir strateji izleyeceği ve parti içindeki dengeyi nasıl sağlayacağı konusunda merak uyandırıyor. Siyasi kulislerde ise yeni il başkanının atanmasıyla birlikte parti içindeki dinamiklerin nasıl şekilleneceği ve Bayburt siyasetinde nasıl bir değişiklik yaşanacağı konuşuluyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt Üniversitesi, Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Kahvaltı Programı DüzenlediÖnceki Haber

Bayburt Üniversitesi, Çalışan Gazetecile...

Merkez ve Köy Okulu Öğrencileri Proje Kapsamında Bir Araya GeldiSonraki Haber

Merkez ve Köy Okulu Öğrencileri Proje Ka...

Haber Yorumları

  • Düşünür19-01-2024 21:37

    Gölbaşılı rumuzuyla yazan arkadaş çalıp çırptığını ve zengin olduğunu ispatlayamazsan bil ki mahşerde işin zor!!!

  • Gölbaşılı15-01-2024 14:35

    Çaldı. Çırptı. Zengin oldu gitti. Fakir mallarda halen bu hırsızlar çetesine oy versin.

Yorum Yazın

Bayburt Ülkü Ocakları Çocuk Bayramını Caddede Miniklerle Kutladı
Bayburt’ta Jandarma’dan Çocuklara 23 Nisan Neşesi “O ses Jandarma”
Bayburt Üniversitesi Avrupa Taekwondo’sunda Zirvede
Uyuşturucu Maddeyle Yakalanan 4 Şahsa Adli İşlem Uygulandı!
Bayburt AK Parti Gençlik Kolları’ndan Hem 23 Nisan Coşkusu Hem Farkındalık
Bayburt’ta ÜNİLİG Türkiye Rafting Şampiyonası Tamamlandı!
Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Renkli Etkinliklerle Kutlandı
23 Nisan’da Makam Koltukları Çocuklara Devredildi
Bayburt Üniversitesi'nde Acı Kayıp 2. Sınıf Öğrencisi Kalbine Yenildi
Bayburt'ta Ünilig Rafting Şampiyonası Açılışı Yapıldı
Çoruh’ta Kürekler Konuştu, Kıyasıya Yarış Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Çiğdemtepe'li Minik Kalplerden Jandarmaya Şiir
Temsilcimiz Ligte Kalma Umutlarını Son Maça Bıraktı!
Bayburt’ta Uyuşturucu Alarmı: Yeni Bir Müdahale Daha!
Bayburt Şingah TOKİ Konutlarında Toprak Kayması Sonrası Çalışmalar Başladı
Çelik Bilek Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası’nda Madalyaları Topladı
Bayburt, Ünilig Rafting Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapacak
Bayburt’ta 19 Nisan’da İçme Suyu Hattı Çalışması Nedeniyle Su Kesintisi Olacak
Bayburtlu Bilek Güreşçileri Türkiye Şampiyonası’ndan Madalyalarla Döndü
CHP Bayburt Gençlik Kolları’ndan İmamoğlu’na Destek Çağrısı!
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar