Bayburt
DOLAR38.3223
EURO43.7751
ALTIN4105.0

3 İlin Valisi Baksı Müzesi'ni Gezdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
3 İlin Valisi Baksı Müzesi'ni Gezdi
Abone ol
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 107. Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere Bayburt'a gelen Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Baksı Müzesi'ni gezdi.

3 İLİN VALİSİ BAKSI MÜZESİ’Nİ GEZDİ

BAYBURT HABER - Erzurum Valisi Okay Memiş, Bayburt'un Bayraktar köyündeki Baksı Müzesi'nin bölge turizmi için önemli bir durak olduğu bildirdi.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 107. Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere Bayburt'a gelen Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Baksı Müzesi'ni gezdi.

Baksı Müzesi'nde sergilenen eserleri tek tek inceleyen valiler, Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan'ın dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan EMİTT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılmak üzere İstanbul'da olması nedeniyle Baksı Köyü Muhtarı Nabi Akçelik'ten müzenin faaliyetleri hakkında da bilgi aldı. 

Memiş, Baksı Müzesi'nin kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan'a köy muhtarı Nabi Akçelik aracılığıyla teşekkürlerini iletti.

Bayburt'un Bayraktar köyündeki Baksı Müzesi'nin bölge turizmi için önemli bir durak olduğuna dikkat çeken Memiş, Erzurum Valiliği olarak yapılacak çalışmalara destek sunmaya hazır olduklarını da kaydetti.

Erzincan Valisi Arslantaş'da Baksı Müzesi'nin bölge turizmi için önemine değinen Erzurum Valisi Memiş'in düşüncelerine katıldığını ifade etti.

Ziyarete ayrıca, KUDAKA Genel Sekretei Prof. Dr. Osman Demidöğen, Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın Çiçek ile Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi'de katıldı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Gizemli Yapı”yı Görmek İçin Binlerce Kişi Yeraltına GiriyorÖnceki Haber

“Gizemli Yapı”yı Görmek İçin Binlerce Ki...

Futbolcular Huzurevi Sakinlerini Ziyaret EttiSonraki Haber

Futbolcular Huzurevi Sakinlerini Ziyaret...

Yorum Yazın

Bayburt Ülkü Ocakları Çocuk Bayramını Caddede Miniklerle Kutladı
Bayburt’ta Jandarma’dan Çocuklara 23 Nisan Neşesi “O ses Jandarma”
Bayburt Üniversitesi Avrupa Taekwondo’sunda Zirvede
Uyuşturucu Maddeyle Yakalanan 4 Şahsa Adli İşlem Uygulandı!
Bayburt AK Parti Gençlik Kolları’ndan Hem 23 Nisan Coşkusu Hem Farkındalık
Bayburt’ta ÜNİLİG Türkiye Rafting Şampiyonası Tamamlandı!
Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Renkli Etkinliklerle Kutlandı
23 Nisan’da Makam Koltukları Çocuklara Devredildi
Bayburt Üniversitesi'nde Acı Kayıp 2. Sınıf Öğrencisi Kalbine Yenildi
Bayburt'ta Ünilig Rafting Şampiyonası Açılışı Yapıldı
Çoruh’ta Kürekler Konuştu, Kıyasıya Yarış Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Çiğdemtepe'li Minik Kalplerden Jandarmaya Şiir
Temsilcimiz Ligte Kalma Umutlarını Son Maça Bıraktı!
Bayburt’ta Uyuşturucu Alarmı: Yeni Bir Müdahale Daha!
Bayburt Şingah TOKİ Konutlarında Toprak Kayması Sonrası Çalışmalar Başladı
Çelik Bilek Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası’nda Madalyaları Topladı
Bayburt, Ünilig Rafting Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapacak
Bayburt’ta 19 Nisan’da İçme Suyu Hattı Çalışması Nedeniyle Su Kesintisi Olacak
Bayburtlu Bilek Güreşçileri Türkiye Şampiyonası’ndan Madalyalarla Döndü
CHP Bayburt Gençlik Kolları’ndan İmamoğlu’na Destek Çağrısı!
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar