Bayburt
DOLAR42.0772
EURO48.4935
ALTIN5373.4

Bayburt POMEM'de Mezuniyet ve Sürpriz Evlilik Teklifleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt POMEM'de Mezuniyet ve Sürpriz Evlilik Teklifleri
Abone ol
Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 31. dönem mezuniyet töreninde 202 polis adayı diplomalarını aldı. Yoğun eğitim sürecini başarıyla tamamlayan genç polislerin kep atma coşkusuna, tören sonunda art arda gelen evlilik teklifleri damga vurdu.

Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), 31. dönem mezuniyet törenine ev sahipliği yaparak 202 polis adayını daha Türk Polis Teşkilatı'na kazandırdı. POMEM yerleşkesinde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından, mezuniyet coşkusuyla dolup taşan polis adayları, hep bir ağızdan Polis Akademisi Marşı'nı seslendirdi. Program, İl Müftüsü Bayram Danacı'nın dualarıyla devam ederken, genç mezunlara yeni görevlerinde başarı dilekleri iletildi.

Törende konuşma yapan POMEM Müdür Vekili 1. Sınıf Emniyet Müdürü Cahit Durmaz, 10 aylık yoğun ve titiz bir eğitim sürecinin ardından mezun olan öğrencilerin artık teşkilatın ayrılmaz bir parçası olduğunu vurguladı. Durmaz, "Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi olarak temel hedefimiz; devletine, milletine ve teşkilatına bağlı, yüksek mesleki yeterliliğe ve ahlaki değerlere sahip personel yetiştirmektir. 31. dönem mezunlarımız bu anlayışla teorik ve uygulamalı eğitimlerini başarıyla tamamlamışlardır" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından, 202 polis adayı törenle yemin ederek keplerini havaya fırlattı, mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı. Yeni mezunlar, bu özel anlarını aileleri ve arkadaşlarıyla sarılarak paylaştı.

Mezuniyet törenine damgasını vuran anlar ise duygu yüklü evlilik teklifleri oldu. Müzik eşliğinde eğlenen genç polisler arasında, Gökhan Adıgüzel, kız arkadaşı Özge Adıyaman'a evlilik teklifinde bulundu. Aynı törende, bir başka mezun olan Muhammet Korkmaz da nişanlısı Beyza İlknur Özdemir'e evlenme teklifi ederek bu özel gününü taçlandırdı. Her iki çift de sevdiklerinden "Evet" cevabını almanın büyük mutluluğunu yaşarken, arkadaşları da bu anlamlı anlarda onları yalnız bırakmadı, çifte sevince ortak oldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan Bayburt Belediyesi'ne ZiyaretÖnceki Haber

Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan Bayburt B...

Bayburt'ta Çeşme Sularında Kirlilik Alarmı: 11 Çeşmeden 7'si Kirli ÇıktıSonraki Haber

Bayburt'ta Çeşme Sularında Kirlilik Alar...

Yorum Yazın

Türkiye’nin Parasal Haritası Açıklandı Bayburt Son Sırada Yer Aldı
Bayburt Belediyesi Kış Öncesi Bakım Çalışmalarında Devam Ediyor
“Resimle Anlat Ahiliği Yaşat” Yarışmasında Başvurular Başladı
Kırklartepe Sulama ve Toplulaştırma Projesi Masaya Yatırıldı
Bayburt’ta DSİ Tarafından Taşkın Riskine Karşı Çalışmalar Sürüyor
Bayburt Devlet Hastanesi’ne Yapay Zeka Destekli Yeni MRG Cihazı
Bayburt’ta Ekim Ayında 46 Bin Vatandaş Sağlık Hizmeti Aldı
Bayburt’ta Ata Sporu Cirit Dostluk Maçıyla Yaşatılmaya Devam Ediyor
Bayburt’un Arpalı Beldesinde 1300 Komando Görevlerine Başladı
Bayburt ve Erzurum Valileri Kop Tünelinde İncelemelerde Bulundu
TÜİK Verilerine Göre Bayburt’un İhracat Rakamları Arttı
Yüzyılın Konut Projesi Olan TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Başvuruları Başlıyor
Bayburt Öğretmenevi’nde Öğretmenlik Uygulamaları Toplantısı
Bayburtlu Öğrenciler Tarih ve Kültür Yolculuğunda
Aydıntepe Öğrencilerinden Gazze’ye Destek Hayır Çarşısı
Bayburt’ta Kanser Farkındalığı İçin Stant Açıldı
Bayburt’ta Narkotik Operasyonu: Esrar ve Kenevir Ele Geçirildi
Gebze’de Çöken Binada Bayburtlu Bilir Ailesi’nden 4 Kişi Yaşamını Yitirdi!
Biz Sorduk, Bayburtlular Cevapladı: Bayburt'ta Neyi Değiştirirdiniz?
Bayburt Üniversitesinde Gençlerden Cumhuriyet Koşusu
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar