© Bayburt Haber 2007 - 2024

Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığında Görev Değişimi Yapıldı

Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığında önemli bir görev değişimi yaşandı. Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kadir Ensar Ejder'in de katıldığı törende, yaklaşık 5 yıldır görev yapan Yunus Emre Zengin, bayrağı Ömer Yardımcı’ya devretti.

Ömer Yardımcı, yaptığı konuşmada kendisini bu göreve layık gören Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'a ve Genel Başkan Yardımcısı Kadir Ensar Ejder'e teşekkür ederek başladı. Yardımcı, Yunus Emre Zengin ve ekibine hizmetlerinden dolayı şükranlarını sundu.

Yeni başkan Ömer Yardımcı, görevi en iyi şekilde yerine getirmek için elinden geleni yapacağını belirtti. Konuşmasında, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Bayburt’taki gençleri mevcut düzen bozukluklarından uzak tutmayı öncelikleri olarak belirlediklerini ifade etti. Yardımcı, gençlerin okul dışındaki zamanlarını daha dolu geçirmelerini sağlayarak, halk ile iç içe, saygı ve sevgi çerçevesinde yeni nesillere ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı.

Törene katılan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kadir Ensar Ejder de yeni başkan Yardımcı'ya başarılar diledi ve geçmiş dönem başkanı Zengin’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Bu önemli görev değişimi, Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığının gençlere yönelik faaliyetlerinde yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER