© Bayburt Haber 2007 - 2024

TOKİ, Bayburt'un da Aralarında Bulunduğu 34 İlde Arsa Satışı Yapıyor

TOKİ, Bayburt’un Demirözü ilçesi de dahil olmak üzere 34 ilde toplam 174 arsayı açık artırma usulüyle satışa çıkarıyor. 29 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak olan ihale, Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirilecek. Tarım ve hayvancılık tesis alanlarına talip olan alıcılar, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanından yararlanabilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde geniş çaplı bir arsa satışını duyurdu. Bayburt'un Demirözü ilçesi dahil 34 ildeki toplam 174 arsa, 29 Ağustos 2024 tarihinde açık artırma usulüyle satışa sunulacak. Bu ihaleye katılmak isteyenler, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında düzenlenecek açık artırmaya katılabilecekler. Ayrıca internet üzerinden de "www.emlakyonetim.com.tr" adresi üzerinden teklif verilebilecek.

Bayburt’un Demirözü ilçesinde satışa çıkacak olan 15 adet arsa, tarım ve hayvancılık tesis alanları olarak belirlendi. Bu arsalar için alıcılar yüzde 25 peşinat ödeme ve 48 ay vadeli ödeme planından yararlanabilecek. Arsalar, hem tarımsal hem de hayvancılık faaliyetleri için ideal lokasyonlarda yer alıyor. Toplamda 6 milyar 653 milyon 300 bin 300 lira muhammen bedelle satışa çıkacak olan arsaların büyüklüğü ise 6 milyon 957 bin 343 metrekare olarak açıklandı.

Satışa sunulan arsalar, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van illerinde yer alıyor. TOKİ, bu arsalar için alıcıların büyük bir ilgi göstermesini bekliyor. İhale ve arsalara dair daha fazla bilgi almak isteyenler, www.toki.gov.tr ve www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden veya 444 86 54 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER