© Bayburt Haber 2007 - 2024

Şampiyonluk Maçı

Temsilcimiz Bayburtspor; 3. Grup'ta son 3 haftaya en yakın rakibi Karacabey Belediyespor'un 5 puan önünde 62 puanla lider durumda girdi. En yakın takipçisini konuk edeceği maçı kazanması halinde bitime 2 hafta kala şampiyonluğu ilan edecek.

3 puanlı sistemde 5 puan kapanabilecek gibi bir fark olarak kabul edilse de, fikstür avantajına ve ikili averajlara bakıldığı zaman Karacabey Belediyespor’un şansı çok az.  

Tabiî ki "Favori biziz ama maçlar sahada kazanılır" “ Maç oynanmadan kazanılmaz” sözlerini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz.

Zorlu ama bir o kadar da heyecan verici 90 dakika bizleri bekliyor. İnanıyorum ki Bayburtsporlu futbolseverler, zevkli, çekişmeli güzel bir maç izleyecek ve 90 dakika sonunda da tarihi ana tanıklık edecekler. Bu yıl birçok idmanı takip etme şansım oldu. Yaptığı işten keyif alan oyunculardan kurulu bir takımımızın olduğunu ifade edebilirim. Yüreğini koyarak sahada mücadele etmeyi alışkanlık haline getiren bu oyuncu topluluğu bu tarihi günü süslendirecektir.

 Artık hepimiz için şampiyonluğun en basit hesabı önümüzde duruyor.

'Bu maçı kazan şampiyon ol'

Tarihe Tanıklık Et

Bayburtsporumuzun  2. Lige çıkma yolunda en önemli mücadelesini kendi sahasında vermesi ayrıca Bayburt halkı için bir şans olarak görüyorum. Gönüldaşlarımızın pazar günü stadı doldurarak takımımıza 90 dakika karnaval havasında destek vereceğine inanıyorum.

Pazar günü saat 15.30'da Gençosman Stadyumu'nda olacağız. Bu tarihi güne hep birlikte tanıklık edeceğiz.

Atkını tak, formanı giy pazar günü sende tribünde yerini al !

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER