© Bayburt Haber 2007 - 2024

Odak Noktamız Kurtuluşspor Değil, Belediyespor

Odak noktalarının Kurtuluşspor olmadığını bütün hazırlıklarının Bayburt Belediyespor ile play-off maçı olduğunu açıklayan Kulüp Başkanı Abdurrahim Gürbüz yaptığı açıklamada; 

Öncelikle, Takımımızı bizler olabildiğince Bayburtumuzun yetnekli sporcularından kurarak , ilimizin sporcularina değer katmak istiyoruz. 
Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalar ve hazırlıklarımız bizi bir üst lige yükselmek için. İki yıldır yapılanma içerisinde olduğumuz Futbol Takımımızı bu sene inşallah BAL ligine çıkaracağız.  Önümüzde  yapacağımız ilk lig maçımızı ilimizin köklü takımlarından Kurtuluşspor ile yapacağız. İki takımın da bir üst lig için iddialı olduğu, yapılacak maçın dostluk içinde sadece futbolun konuşulduğu bir maç olmasını diliyoruz. Takımımız tüm konsantre olarak lige ve olasi play-off müsabakasına hazir. Bizler yönetim olarak, takımımıza güveniyoruz. Yolun sonun da takımımız şampiyon olacaktır.

Kulüp başkanı gürbüz ; Yakın zaman Tesisleşme adına bir projeyi hayata geçirmek için yapılan çalışmaları duyuracağıni belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER