© Bayburt Haber 2007 - 2024

Futsal Turnuvasında Şampiyon: Aydıntepe Ç.P.A.L.

İlimizde gerçekleştirilen Okul Sporları İl Birinciliği Futsal turnuvasında Aydıntepe Çok Programlı Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Kop Sağlık Meslek Lisesi, Milli İrade Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Ahi Evran Anadolu Lisesi ve Aydıntepe Çok Programlı Anadolu Lisesi olmak üzere 6 takımın yarıştığı turnuvada finalde Fen Lisesi ve Aydıntepe Çok Programlı Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. 
Final müsabakasında rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyan Aydıntepe Ç.P.A.L, müsabakadan 5-1’lik skorla ayrılarak bölge müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.
Turnuvayı şampiyon olarak tamamladıkları için mutlu olduklarını ifade eden Aydıntepe Ç.P.A.L. beden eğitimi öğretmeni Serdar Eraslan final müsabakasının ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
“Takımımız yapılan müsabakalarda namağlup şampiyonluğunu ilan etmiştir. İlçe şartlarından buralara geldik. Kendi okulumuza ait salonumuz bile yok. Öğrencilerimiz azimle çalıştı, bu kadar zorluğa rağmen şampiyon olmak onların hakkıydı nitekim öyle de oldu. 
Grup müsabakalarına götüreceğimiz öğrencilerimizin malzeme eksiği var başta sayın Valimiz,  sayın ilçe kaymakamımızın, sayın il ve ilçe belediye başkanımızın bu eksiklikleri gidereceğinden şüphemiz yoktur. Müsabakalara katılan rakiplerimizin hoca ve öğrencilerini de tebrik ediyorum.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER