© Bayburt Haber 2007 - 2024

Cumhuriyet Başsavcısı Hüzeyfe Yücedağ Depremzede Çocuklarla Buluştu

11 ilimizi etkileyen deprem felaketinin yaraları, topyekün bir çalışmayla sarılmaya devam ediliyor.

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen programda Başsavcı Huzeyfe YÜCEDAĞ, İlimize misafir olarak gelen  Bayburt KYK Yurt Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ana sınıfında öğrenimlerine devam eden depremzede çocuklarımızı ziyaret etti.
Ziyaret esnasında Başsavcı Yücedağ hepsiyle tek tek tanışarak sohbet etti. 
Düzenlenen programa Başsavcı YÜCEDAĞ' ın yanı sıra Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet DEMİRCİ, Cumhuriyet Savcısı Muhammet Fatih ÖZKILIÇ, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi GÜNEY, Denetimli Serbestlik Müdürü Zafer AYAR ve Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ferhat BİLGİN katılım sağladı.
Etkinlik sonrası açıklama yapan Yücedağ '' Malumu olduğu üzere 6 Şubat sabahı ve öğlen olmak üzere iki büyük depremle büyük acılar yaşadık. Bölge insanı olarak bu acıların en yakın şahidiyim, içinde bulunduğumuz süreçte de topyekün bu yaraları sarmaya çalışıyoruz. Afetten etkilenen vatandaşlarımız, aileleri, çocukları bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyorlar. Biz de Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı ve bağlı birimlerimizle birlikte ilk günden bu yana farklı mecralarda çaba sarf etmeye gayret ediyoruz. Bugün de Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz koordinesinde, depremden etkilenen çocuklarımıza ziyaret gerçekleştirdik. Programa katkı veren paydaşlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER