© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt’ta Toplu Taşıma Araçları İlaçlanıyor

Bayburt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte vatandaşların sağlıklı bir şekilde yolculuk etmeleri için toplu taşıma araçları ve dolmuş duraklarında ilaçlama ve dezenfektasyon çalışması gerçekleştiriyor.

Vatandaşların toplu taşıma araçlarını sağlık ve huzur içerisinde kullanabilmesi adına çalışmalarını sürdüren Bayburt Belediyesi ilaçlama ekipleri, şehir merkezinde faaliyetini sürdüren bütün toplu ulaşım dolmuşları ve belediye otobüsleri ile dolmuş duraklarını ilaçlayarak dezenfekte ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Bahar aylarının gelmesiyle birlikte yürüttüğümüz dezenfektasyon çalışmaları kapsamında şehrimizde faaliyet gösteren dolmuşlar ve dolmuş durakları ile belediye otobüslerimizde ilaçlama faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmaların ardından vatandaşlarımız toplu taşıma araçlarında çok daha sağlıklı bir ortamda seyahat edebilecekler. Çalışmalarımız vatandaşlarımızın sağlık ve huzuru içindir” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER