© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt’ta Korona Virüsü Vakası Sayısı Açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca düzenlediği son basın toplantısın merak edilen soruların cevaplarını verdi. Ayrıca salgının ülkemizde görüldüğü ilk günden beri vatandaşların merakla yanıt beklediği 'Türkiye'de hangi illerde Korona virüsü vakaları var ve illere göre corona virüs dağılımı' soruları da son düzenlenen toplantıda Fahrettin Koca tarafından detaylı bir şekilde duyurulmuş oldu.


İstanbul, Ankara ve İzmir'de ağırlıklı görülen vakaların en yüksek rakama ulaştığı il 8.852 ile İstanbul oldu. İstanbul'u 853 vaka ile İzmir takip ediyor. Ankara'da ise 712 vaka var.

Bayburt ise 18 vaka sayısıyla diğer illeri takip etti. Bayburt’un sınır komşusu illerde ise son durum ise Erzurum 86 vaka, Gümüşhane 12 vaka, Rize 88 vaka olarak açıklandı. Sağlık Bakanlığı'nın 1 Nisan tarihli yeni koronavirüs tablosununa göre Türkiye'deki güncel durumunun aktarıldığı tabloda yeni vaka sayısı 2 bin 148 olarak açıklanırken ölüm sayısı ise 66 olarak duyuruldu. Bugün gerçekleşen ölümlerle birlikte koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 333'e yükseldi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER