© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt’ta Halil Sezai Rüzgarı

ÜNİ FM’in Bayburt’ta düzenlediği 3. Büyük konserde Türk müziğinin sevilen isimlerinden Halil Sezai, Kapalı Spor Salonu’nda sevenleriyle buluştu.

BAYBURT HABER - ÜNİ FM’in Bayburt’ta düzenlediği 3. Büyük konserde Türk müziğinin sevilen isimlerinden Halil Sezai, Bayburt Kapalı Spor Salonu’nda sevenleriyle buluştu. Bayburt Üniversitesi’nin, kendi spor salonu için gerekli izinler alınmasına rağmen, konsere sayılı günler kala, salon izninin rektörlük tarafından iptal edilmesi;  salon önünde uzun kuyruklar oluşmasına ve salon içerisinde sıkışıklıklar olmasına sebep oldu.  Tüm bu olumsuzluklara rağmen Halil Sezai, sevilen müzikleriyle dinleyenleri büyüledi ve Bayburt için unutulmaz bir gece yaşattı.

Hali Sezai konser sonrasında yaptığı açıklamada gösterilen ilgiden son derece mutlu olduğunu ifade ederken; ses, sahne ve seyircinin beklediğinden çok daha iyi olduğunun altını çizdi.  

Halil Söyletmez ve Şeyma Eke Seminerleri

Aynı günün sabahında yine ÜNİ FM'in düzenlediği, Şairzihni Kültür Merkezi'nde tamamen ücretsiz sertifika programı düzenlendi. Programa; Şeyma Eke ve Halil Söyletmez katılım gösterdi, programa katılanlara 2 adet sertifika verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER