© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburtlular buluşuyor

Bayburtlu sivil toplum kuruluşları düzenledikleri programda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ağırladı.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Bayburt'un her geçen gün büyüyerek kalkındığını ifade ederek,  "Biz Bayburtlular olarak memleket meselelerinde her zaman milletin yanında her zaman dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alarak, inşallah içinde olduğumuz dönemde de Bayburt bir kez daha hem Bayburt’ta hem İstanbul’da hem de tüm Türkiye’de değerli hemşehrilerim sizlerin katkılarıyla büyük bir destan daha yazacak. Bayburt her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Yatırımlar devam ediyor. Hastanemizi inşallah bu sene temmuz ayında hizmete açıyoruz. Eğitimden, sağlığa, kültüre kadar her türlü yatırım yapılıyor, yapılmaya da devam edecek. Her geçen gün Bayburt'un silüeti değişiyor. Yeni yeni parklar, yeşil alanlar yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde Bayburt daha fazla yatırım alacak. Bunu yapmak için gerekli her türlü altyapıyı tamamladık. Bundan sonra da Bayburt’a destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "İnşallah sizin desteğinizle göreve gelirsek, bu ekonomik krizden çıkmanın yolu da İstanbul'un ekonomisini büyütmekten geçiyor. İstanbul'da gencimize daha çok iş bulmaktan geçiyor." dedi.

Yıldırım, Yeşilköy'de bir otelde düzenlenen "Bayburtlular buluşuyor" etkinliğinde yaptığı konuşmada, Bayburtlularla İstanbul'da destan yazacaklarını söyledi.

 

- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İmamoğlu çıkıyor diyor ki; şöyle şuralıyım, buralıyım diye. Bana o lazım değil. Adam laf söyledi, suratında meymenet olmayan bir adam. 'Kürdistan'da biz kazanacağız. Batıda AKP ve MHP'ye kaybettireceğiz' dedi. Bir tek söz duydunuz mu siz İmamoğlu'ndan, Ankara'daki Mansur Yavaş'tan?" dedi.

Bakan Soylu, Yeşilköy'deki bir otelde düzenlenen "Bayburtlular Buluşuyor" etkinliğinde, önümüzdeki 5 yılda destansı hizmetlere imza atacak olan, Anadolu'nun güzel insanı Binali Yıldırım'ı ve tüm Bayburtluları selamladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da mesajı olduğunu dile getiren Soylu, "Cumhurbaşkanımızın mesajı var, 'Bayburt'taymış gibi çalışsınlar. Benim ne demek istediğimi güzel hemşehrilerim anlar.' dedi" ifadesini kullandı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER