© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Üniversitesine Kurumsal Marka Ödülü

Bayburt Üniversitesi, Uluslararası Bayburt Sanatçılar Derneği tarafından ödüle layık görüldü. Bayburt Üniversitesi, Uluslararası Bayburt Sanatçılar Derneği tarafından ikincisi düzenlenen Uluslararası Şair Zihni Kültür Sanat Etkinlikleri Merhum Kurban Yazoğlu Vefa Onur Ödülleri kapsamında “Kurumsal Marka” ödülüne layık görüldü.

İstanbul Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlenen törende, Uluslararası Bayburt Sanatçılar Derneği tarafından verilen Kurumsal Marka ödülünü Üniversite adına Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen aldı.
Programda bir konuşma yapan Rektör Türkmen; “Üniversitemizi bu ödüle layık gören Bayburt Uluslararası Sanatçılar Derneğine ve programın düzenlenmesinde emeği geçenlere şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum.” dedi. Bayburt Üniversitesinin bugüne kadar göstermiş olduğu gelişimi, önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığı proje ve çalışmaları hakkında bilgi veren Rektör Türkmen Bayburt Üniversitesinin bütün birimleriyle, ihtiyaç duyulan her alanda şehrin hizmetinde olduğuna değindi. Üniversitenin kendi akademik çalışmalarında olduğu gibi Bayburt’a
değer katacak çalışmaları da yürüteceğini dile getirdi.
Program kapsamında, ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’nü layık görülen Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in ödülü ise Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen tarafından, kardeşi Emekli Albay Atilla Güler'e takdim edildi. 2022 Uluslararası Bayburt Sanatçılar Derneği tarafından ayrıca Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e “Türkiye’nin Turizm ve Kültür Elçisi” beratı da takdim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER