© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Özel İdarespor-Elazığspor Maçı Ertelendi

Bayburt Özel İdare Spor ile Elazığspor arasında olan maç Covid-19 tedbirleri dolayısıyla TFF tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

TFF tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda maçın planlandığı gün ve saatte oynanacağı açıklandı. Kulüp başkanı Tamer Saka, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, maçın ertelenmemesine tepki gösterdi.

Tepkiler üzerine TFF tarafından yapılan ikinci değerlendirme sonucunda; bugün oynanması beklenen müsabaka, gece yarısı yapılan yazılı açıklamayla iptal edilip, ertelendi. Konuyla ilgili TFF'den yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "20.09.2020 Pazar günü Saat 15.00'te Bayburt Genç Osman Stadı'nda oynanması gereken Bayburt Özel İdarespor - Elazığspor Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup müsabakası, Bayburt İl Özel İdare Spor Kulübünün Covid-19 PCR testleri sonucunda test sonuçları negatif olan oyuncu sayısının Covid-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatın 7. maddesinin 8. fıkrasında belirtilen sayının altına düşmüş olması nedeni ile anılan müsabaka federasyonumuz tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir."

Bu kararın ardından Bayburt Özel İdarespor ile Elazığspor arasında oynanması gereken maç ileri bir tarihe ertelendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER