© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Özel İdare Spor’un Yeni Başkanı Muhammet Karaoğlu

Bayburt Özel İdare Spor’da yapılan Olağan Genel Kurulunda Kulüp Başkanlığına geçen sezon takımın sponsorluğunu yapan İş Adamı Muhammet Karaoğlu getirildi.

2018 - 2019 Yılı 3. Lig şampiyonu Bayburt Özel İdare Spor'un takım sponsoru İş Adamı Muhammet KARAOĞLU yeni dönemde olağan genel kurul toplantısında kurul tarafından başkan seçildi.

Bayburt Özel İdare Spor Kulübümüzün, Dernekler Kanunu ve Kulüp Tüzüğümüze göre 3 yılda bir Nisan ayı içerisinde yapılması gereken seçimli Olağan Genel Kurulu, 27 Nisan 2019 tarihindeki oturumda gerekli çoğunluk sağlanamadığından 09 Mayıs 2019 tarihinde yapılmıştır.

Genel Kurul daimi delegeleri Bayburt İl Özel İdaresi çalışanlarından oluşan kulübümüzde Yönetim Kurulu oluşturulurken ilgililer nezdinde gerekli istişareler yapılmıştır.

Yapılan bu istişareler neticesinde gerek İl içinde gerekse gurbette bulunan Bayburtlu işadamlarımız, esnaflarımız, STK temsilcilerimiz ve hemşerilerimizle yaptığımız görüşmeler doğrultusunda Yönetim ve Denetleme Kurulu üye seçimleri yapılmış olup,iş yoğunluğu ve benzeri nedenlerle Yönetim ve Denetleme Kurullarında yer alamayan Bayburt sever tüm hemşerilerimiz kulübümüze ve şehrimize her türlü desteği ve katkıyı vermeye devam edeceklerini beyan etmişlerdir.

Yönetim Kurulumuz,  Muhammet Karaoğlu Başkanlığında aşağıdaki isimlerden oluşturulmuştur:

Yönetim Kurulu

Muhammet Karaoğlu

Süleyman Ağın

Abdurrahman Polattimur

Hayrettin Koçyiğit

Nesumittin Selçuk

Ünsal Kıraç

Süleyman Seyhan

Erol Akbaş

İsrafil Kahraman

Hicabi Durmuş

İbrahim Şenyiğit

Salim Aslanhan

Yaşar Yerlikaya

Şemsettin Çalışkan

Kenan Aktürk

Fatih Şentürk

Ersoy Özbek

Şükrü Kayalı

Adem Köse

Halim Kızıl

Şerif Bayram

Denetleme kurulu:

Ensar Yerlikaya

Mahmut Boyacı

Bülent Koçyiğit

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER