© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt İtfaiyesi Eğitimlerine Devam Ediyor

Bayburt Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangın ve trafik kazalarına müdahale etmeye her zaman hazır olmak için eğitimlerine ara vermeden devam ediyor.

Eğitim faaliyetleri kapsamında Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) koordinasyonunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Sorumlusu Emin Uzun, İtfaiye Eğitim Çavuşu Erdinç Yıldırım ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Temsilcisi Aydın Alış’tan oluşan ekip tarafından Bayburt İtfaiyesi’ne eğitim verildi.Yangın ve trafik kazalarında yapılacak müdahalelere odaklanan eğitimde ekipler teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalar da uyguladılar. Eğitimleri Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci takip ediyor.
Burada açıklamalarda bulunan Başkan Pekmezci, “İtfaiye teşkilatı şehrimizin en önemli birimlerinden biridir. Bizde bunun farkındayız ve teşkilatımızın her zaman hazır olması adına eğitim faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu eğitimlere oldukça önem veriyoruz. Çünkü itfaiyemizin her görev için oldukça donanımlı olmasını istiyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun itfaiye teşkilatımız her zaman görevine hazır ve teyakkuzda” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER