© Bayburt Haber 2017 - 2025

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Selami Ersen Bakan Müşaviri Oldu

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Selami Ersen, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın rotasyon kararıyla Bakan Müşavirliği görevine atandı. Yaklaşık 6 yıldır Bayburt'taki görevini sürdüren Ersen, kamu hizmetine bundan böyle Ankara'da devam edecek.

Bayburt'ta altı yıldır İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görev yapan Selami Ersen, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın rotasyon kararı doğrultusunda Bakan Müşavirliği görevine getirildi. Ersen, uzun yıllara dayanan kamu hizmeti tecrübesini artık Ankara'da sürdürecek.

Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Selami Ersen'in yeni görevine ilişkin bir açıklama yaptı. Ateş, "Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürümüz Sayın Selami Ersen'e uzun yıllar şehrimize yaptığı çok değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tarım ve Orman Bakanlığının rotasyon kararı ile Bakan Müşavirliğine atanmıştır. Yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, üstün başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

1974 yılında Bayburt'ta doğan Selami Ersen, ilk, orta ve lise öğrenimini Demirözü ilçesinde tamamladı. 1997 yılında Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü'nden mezun olan Ersen, meslek hayatına Erzurum Yem Sanayi işletmesinde İşletme Müdürü olarak adım attı. 1998 yılında Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak kamu hizmetine başlayan Ersen, 1999 yılında Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'na geçiş yaparak Bayburt İl Tarım Müdürlüğü'nde Ziraat Mühendisi olarak görev aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER