© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt İl Özel İdare Tam Gaz

Bayburt İl Özel İdare bu hafta sahasında Adliyespor'u konuk etti, karşılaşmayı 2-1 kazanan temsilcimiz. bu skorla en yakın rakibiyle olan 6 puanlık farkı korurken, yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı.

Bayburt İl Özel İdare bu hafta sahasında Adliyespor'u konuk etti. İlk yarısı golsüz tamamlanan mücadelede ikinci yarının başında bir duran top organizasyonunda İsmet Kavuştu'nun golüyle 1-0 öne geçen temsilcimiz, henüz çok geçmeden 54. dakika Mustafa Koparan'ın golüne engel olamadı ve skora eşitlik geldi. 71. dakikada oyuna giren Eren 72. dakikada ilk topla buluşmasında önüne düşen topu mükemmel volesiyle ağlarla buluşturdu ve takımımıza galibiyeti getiren golü atmış oldu.

2-1'lik skorla en yakın rakibiyle olan 6 puanlık farkı koruyan temsilcimiz, yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı. Bayburt İl Özel İdare önümüzdeki hafta Muğlaspor'un konuğu olacak.

Namağlup Tek Takım

Bayburt İl Özel İdarespor; Hekimoğlu Trabzon takımının Nevşehir Belediyespor Karşısında 2-1 mağlup olmasıyla birlikte Türkiye Futbol Federasyonu 128 Profesyonel takım içerisinde yenilmeyen tek takım oldu. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER