© Bayburt Haber 2007 - 2024

Asr-ı Temaşa tiyatro ekibi sahne alacak

2017 yılında üniversite topluluğu olarak kurulan ‘Asr-ı Temaşa Tiyatro Topluluğu’ 2018 yılında Üni Fm bünyesine katılarak geniş kitleye hitap etmeye devam ediyor.

2 yılda yüzlerce kişiye tiyatro eğitimi veren ve gösteriler düzenleyen ekip, yaklaşık 1 aydır Bayburt Şair zihnî Kültür Merkezi’nde ve Üni Fm çalışma ofisinde çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Yeni dönemde daha önemli oyunları sergilemek için çalışmalara başladıklarını ifade eden Tiyatro ekip eğitmeni yönetmen İsmail Ertuğrul, “Eski ekibimiz ve yeni katılan arkadaşlar ile provalarımıza başladık. Daha önce Bayburt’ta  yüksek katılımlı tiyatro etkinlikleri gerçekleştirmiştik. Yeni dönemde de tiyatro gösterileri sergilemek için bir araya toplandık.  Asr-ı Temaşa ekibi bundan sonra sahnelerde daha çok yer alacaktır” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Üni Fm’in Asr-ı Temaşa tiyatro ekibi yeni dönemde ‘Hayrola Aksaraylı’ adlı Romantik-Komedi tiyatro oyununu 14-15  Aralık Cumartesi-Pazar günleri  saat 19:00’da Şair zihnî Kültür Merkezi’nde sahneleyecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER