© Bayburt Haber 2007 - 2024

Albay Dr. Talha Övet’ten Veda Ziyaretleri

Jandarma Genel Komutanlığı emrine atanan Bayburt İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve Belediye Başkanı Mete Memiş’e makamlarında veda ziyaretlerinde bulundu.

15 Ağustos 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 2024/275 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararıyla Jandarma Genel Komutanlığı emrine atanan Bayburt İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, ilimizdeki görevine veda ederek, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve Belediye Başkanı Mete Memiş'e makamlarında veda ziyaretlerinde bulundu.Vali Eldivan Albay Övet’in Bayburt’taki görev süresi boyunca gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkürlerini iletti. Bayburt’un huzur ve güvenliği için önemli çalışmalar gerçekleştiren Albay Övet’e yeni görevinde de başarılar diledi.Bayburt’ta bıraktığı izlerin her zaman takdirle anılacağını ifade etti.
Jandarma Albay Dr. Talha Övet, Bayburt’ta görev yaptığı süre boyunca halkla iç içe çalıştığını ve Bayburt’un huzur ve güvenliği için büyük bir gayretle hizmet ettiğini belirtti. Yeni görevinde de aynı azim ve kararlılıkla hizmet edeceğini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER