© Bayburt Haber 2007 - 2024

AK Parti Bayburt Merkez İlçe Başkanlığı’na Mimar Ebubekir Bulunmaz Atandı

AK Parti Bayburt Merkez İlçe Başkanlığı'na Mimar Ebubekir Bulunmaz atandı. Bulunmaz, 28 Ekim 2024’te yapılacak kongrede tek aday olarak seçime katılacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bayburt Merkez İlçe Başkanlığı'na yeni bir isim atandı. 2024 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Bayburt Belediye Başkanlığına aday adayı olan Mimar Ebubekir Bulunmaz, parti genel merkezi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Bu önemli atamanın ardından, Bulunmaz, 28 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek AK Parti Bayburt Merkez İlçe Kongresi’nde tek aday olarak seçime katılacak.

Atanmasının ardından bir açıklama yapan Bulunmaz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle göreve getirildiğini belirtti. Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammet Avcı’nın da destekleriyle bu görevi üstlendiğini söyleyen Bulunmaz, AK Parti’nin misyonunu ve vizyonunu Bayburt’ta en iyi şekilde temsil edeceğini dile getirdi.

Bulunmaz, "Bu önemli görevi şahsıma tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bayburt’un gelişimi ve halkımıza en iyi hizmeti sunma yolunda elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. Kongrenin ardından görevine resmen başlayacak olan Bulunmaz, Bayburt için önemli projelere imza atmayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER