© Bayburt Haber 2007 - 2024

33 Yıllık Hasret Bitti Hayırlı Olsun…

Neler çektik son yıllarda. İki kez 2.Lig’in kapısından dönmenin hayal kırıklığını yaşadık. Bu fırsatları hem de Gençosman’da kaçırmanın şokunu tattık. Her yıl yine yeni umutlarla başladık hasretli yolculuğa…

Hepimizin ortak paydası olan Bayburtsporumuzun şampiyonluğu resmileşti. Bu tarihi başarı eminim hepimizi çok mutlu etmiştir. Artık 33 yıl aradan sonra yeni heyecanlara adım atmanın sabırsızlığını merakla bekliyoruz.

Dile kolay tam 33 yıl oldu, şehrimizin bir türlü bitmek bilmeyen 2.Lig hasretine son vermesi. Ta ki 04.05.2019’a kadar...

Futbolda bir mantalite vardır

‘Hücüm kazandırır, savunma şampiyon yapar.’ Bu fikri destekleyen güçlü bir örnek bu yıl sahadaydı. Savunması sağlam olan takım Bayburtspor şampiyonluğa uzandı. Birkaç karşılaşma hariç tüm maçlarda mücadele kalitesini açıkça ortaya koyan bir oyuncu topluluğu izlemiş olduk. En büyük etken ise takımdaki aile ortamı oldu. Bu durumu iyi analiz etmemiz gerekiyor.

Oynanan futbol için sizleri ayakta alkışlıyoruz. Tarih yazdınız. Bizler, sizleri hiç unutmayacağız. Bu sevinç kulübümüze, şehrimize hayırlı olsun.

Son maçta altyapıdan yetişen genç oyunculara forma şansı verilmesi ise şampiyonluk hanemize yazılacak en güzel artı oldu.

Kupa töreniyle ilgili güzel anılar anlatmak isterdim ama maalesef anlatacak bir şey bulamıyorum. Kupa törenimiz daha iyi bir organizasyonla şehrimize sunulabilirdi. Yine de sağlık olsun.

Yarım kalan iş!

Kaptanları sadece futbol yeteneğiyle değerlendirmem yanlış olur. Ali Kemal Yükseker ve Eren Açıkgöz’ün bu memlekette yarım kalan bir başarı hikâyesi vardı. Sözlerini sezon başında olduğu gibi sezon sonunda da tutmayı bildiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER