© Bayburt Haber 2007 - 2024

2023 Yılında Gökçederespor'un Hedefi Şampiyonluk

İstanbul’da bu yıl 18. düzenlenen Bayburt Köyler arası futbol turnuvası A grubunda Gökçederespor, Çayıryolu, Yakupabdal, Danışment, Ozansu köylerinin Futbol takımları mücadele etti.


Gökçederespor grup 1.si olarak çeyrek finalde İstanbul Yakupabdalspor’u 6-3 yendi. Çayıryoluna 4-3 yenilerek elendi. İstanbul Gökçederespor Kulübünden yapılan açıklamada Kulüp Başkanı Bayram Şeker, Futbol Şube Sorumlusu Ertaç Akdeniz, Berhan Aygün, Teknik Direktör Sümmani Açıkgöz, Sponsorlar Orkun Altun ve Raci Akcan ile birlikte 2023 yılında yapılacak turnuvalarda şampiyonluk parolası ile çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Bayram Şeker; Yıllar içinde yapılan maçlarda eksikliklerimizi gördük ve başarıya ulaşmak için çok tecrübeler edindik. Eksik yanlarımızı telafi ederek hedefe ulaşacağımıza inancımız tamdır. Bu noktada Gökçedere Beldesi halkının ve sponsorlarımızın desteğine ihtiyacımız olduğunu belirtmekte fayda görüyoruz. Gökçedere Derneğimizin üyelerine maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza ve Gökçedere Belediye Başkanımız Yavuz Bakır’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hazırlıklarımızı sürdürüp başarıya ulaşacağımıza olan inancımız tamdır." ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER