Bayburt
DOLAR34.2145
EURO37.2642
ALTIN2992.9

Öğrenciler Karnelerini Alarak Yarıyıl Tatiline Girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrenciler Karnelerini Alarak Yarıyıl Tatiline Girdi
Abone ol
Vali Ali Hamza Pehlivan, Atatürk İlkokulu’nda yarıyıl karne dağıtım törenine katıldı.

Törene katılmak üzere okula gelen Vali Pehlivan’a öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Vali Pehlivan beraberindeki heyet ile birlikte okulun anasınıfı, birinci sınıf ve özel eğitim sınıflarını gezerek öğrencilere karnelerini verdi.

Öğrencilerle sohbette bulunarak çeşitli tavsiyeler veren Vali Pehlivan on beş günlük tatil süresince dinlenme ve oyunun yanı sıra kitap okumanın da ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.

Vali Pehlivan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi himayesinde başlatılan Okuma Yazma Seferberliği kapsamında birinci derece eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere de belgelerini takdim etti.

Karne töreninin ardından okul öğretmenleriyle bir araya gelen Vali Pehlivan eğitim faaliyetleri hakkında değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunarak öğretmenlere de iyi tatiller diledi.

Tören, İSTON Genel Müdürü Bayburtlu Deniz Demir tarafından Bayburt genelindeki okullara dağıtılmak üzere gönderilen 30 bin kitaptan bir kısmının okul idaresine teslim edilmesiyle sona erdi.

Törene Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenci velileri katıldı.

Vali Ali Hamza Pehlivan, eşi Hanımefendi Yıldız Pehlivan ile birlikte fenilketonüri metabolizma rahatsızlığı olduğundan evde eğitim almakta olan Rümeysa Develioğlu’nu ziyaret ederek karnesini takdim etti.

Vali Pehlivan ile Hanımefendi, Kadızade Mahallesi Çiğdem Sokak’ta ikamet eden Develioğlu ailesinin evlerine gelişlerinde İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ile aile bireyleri tarafından karşılandı. Daha sonra Seyit ve Nurcan Develioğlu çifti ile bir araya gelen Vali Pehlivan ve Hanımefendi, küçük Rümeysa’nın eğitim süreci hakkında bilgiler aldı. Vali Pehlivan, “Eğitim öğretim hizmetlerinin her kademesi çok önemli. Fakat özel eğitim alanının diğerlerinden farklı bir boyutu var. Velilerimizle, eğitimcilerimizle birlikte devletimizin imkanlarını değerlendirerek özel çocuklarımızı eğitim alarak gelişme sağlamalarına vesile olma gayreti içindeyiz. Tabi burada siz değerli velilerimizin ve eğitimcilerimizin özverisi çok önemli. İşte küçük Rümeysa’nın kat ettiği mesafe sunulan hizmetlerin boşa gitmediğini gösteriyor. Bu hizmetler geçmişte yoktu. Ama çok şükür devletimizin imkanları genişledi. Her geçen gün sosyal hizmetlerin çeşidi ve kapsamı artıyor. Bu kapsamda evde eğitim alan Küçük Rümeysa’nın sevgi dolu tavırları,samimiyeti ve yaşam enerjisi bizleri çok mutlu etti.” dedi.

Baba Seyit Develioğlu ise evde eğitim hizmeti vesilesiyle kızının çok büyük mesafeler katettiğini, bu hizmetin sağlayan Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere devletimizin ilgili bütün birimlerine, Vali Pehlivan ve onun şahsında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ve eşi, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Atilla Kuyruk ile Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğretmeni Evrim Kipel yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İkinci Yarıya Bomba Gibi BaşlangıcıÖnceki Haber

İkinci Yarıya Bomba Gibi Başlangıcı

Bayburt Merkezli 4 İlde Uyuşturucu OperasyonuSonraki Haber

Bayburt Merkezli 4 İlde Uyuşturucu Opera...

Yorum Yazın

Bayburt Özel İdare Spor'a Maç Öncesi Emniyetten Moral Desteği
Bayburt’tan Erzurum'a Yolcu Taşıyan Minibüs, Tıra Çarptı: 5 Yaralı!
Bayburt'ta Kaçakçılıkla Mücadelede Önemli Operasyon!
Bayburt'un Yüksek Kesimlerinde Kar Yağışı Etkili Oldu: Soğanlı Dağı Beyaza Büründü!
Bayburt'ta Doğa Yürüyüşü ve Fidan Dikimi Etkinliği Gerçekleştirildi!
TÜRKAV Bayburt İl Temsilciliği'nde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti
Bayburt'ta Eylül Ayında Konut Satışlarında Yüzde 40 Artış
Bayburt’ta Öğrenci Servislerine Denetim: Güvenlik Önlemleri Kontrol Edildi!
Bayburt'ta Havalar Soğudu! Kar Bekleniyor!
Bayburt’ta Öğrencilere Afet Eğitimi ve Tatbikat Düzenlendi
Bayburt SGK Müdürü: "Kayıt Dışı Çalışmayın, Çalıştırmayın!"
Bayburt'ta Anayasanın İlk Dört Maddesi Üzerine Halkın Görüşleri!
Bayburt'ta Kenevir Operasyonu: 10 Kök Kenevir Ele Geçirildi!
Bayburt'ta silah ve Mühimmat Kaçakçılığı Operasyonu!
Bayburt Jandarması, 13 Yıl Hapsi Bulunan Suçluyu Trabzon'da Yakaladı!
Muhammed Şimşek 597,5 Kilo Kaldırdı Dünya İkinci Oldu!
Bayburt Özel İdarespor Son Dakikada Beraberliği Yakaladı!
Bayburt'ta Cip İle Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı!
Bayburt'ta Su Ürünleri Denetimi: Balıkçılara Uyarılar Yapıldı!
Bayburt'ta Bilim Ve Teknolojiye Yolculuk: "Bilimin Işığında Bayburt" Projesi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar