Bayburt
DOLAR38.2552
EURO43.8333
ALTIN4076.8

Bayburt'ta 3 Milyar 657 Milyon Liralık 142 Proje Yürütülüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt'ta 3 Milyar 657 Milyon Liralık 142 Proje Yürütülüyor
Abone ol
İl Koordinasyon Kurulu 2022 yılı Birinci Dönem Toplantısı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Metin Köse Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Vali Cüneyt Epcim başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Aydıntepe Kaymakamı Bayram Yıldız, Demirözü Kaymakamı Betül Büyükkılıç, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Yardımcı, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk ile koordinasyon kurulu üyeleri, yatırımcı bölge ve il kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 
Vali Epcim, toplantı açılışında katılımcılara teşekkür ederek pandemi sürecinin zorluklarına karşın 2021 yılının verimli geçirildiğini söyledi.  Bu dönemde çeşitli yatırımların tamamlandığına bir kısmının ise yapımına devam edildiğine işaret eden Vali Epcim, 2022 yılında beklentilerin geçen döneme göre daha iyimser olduğunu belirtti.
Vali Epcim, yatırımcı bölge ve il kuruluşlarınca Bayburt’ta yürütülen 142 projenin 3 milyar 657 milyon lira tutarında olduğunu bildirdi. Projelerden 106’sının yatırımcı bölge kuruluşlarına, 26’sının ise il kuruluşlarına ait olduğunu ifade eden Vali Epcim, “Bu yatırımlardan 73 adedi Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olup tarım sektörüne yönelik bu projelerin toplam bedeli 1 milyar 440 milyon 998 bin liradır. Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından ulaştırma alanında 1 milyar 911 milyon lira tutarlı 18 proje yürütülmektedir. Ayrıca ilimizde Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 6 proje, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından 2 proje, İller Bankası A.Ş. Bölge Müdürlüğü tarafından 6 Proje ve Tarım ve Orman Bakanlığı 13. Bölge Müdürlüğü tarafından da 1 proje yürütülmektedir.” diye konuştu.
Toplantının hayırlara vesile olmasını temenni eden Vali Epcim, katılımcılara teşekkürlerini yineledi. 
Vali Epcim’in açılış konuşması sonrasında yatırımcı bölge ve il kuruluşları tarafından yürütülen projeler hakkında sunum yapıldı.
Toplantı kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konuların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gençosmanda Puan KaybıÖnceki Haber

Gençosmanda Puan Kaybı

Bayburt Üniversitesi Spor Kulübü Gelişmeye Devam EdiyorSonraki Haber

Bayburt Üniversitesi Spor Kulübü Gelişme...

Yorum Yazın

Bayburt Şingah TOKİ Konutlarında Toprak Kayması Sonrası Çalışmalar Başladı
Çelik Bilek Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası’nda Madalyaları Topladı
Bayburt, Ünilig Rafting Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapacak
Bayburt’ta 19 Nisan’da İçme Suyu Hattı Çalışması Nedeniyle Su Kesintisi Olacak
Bayburtlu Bilek Güreşçileri Türkiye Şampiyonası’ndan Madalyalarla Döndü
CHP Bayburt Gençlik Kolları’ndan İmamoğlu’na Destek Çağrısı!
Gizlenmiş Uyuşturucu Madde Narkotik Ekibinin Gözünden Kaçmadı!
Bayburt’ta 2025 Yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Bayburt’ta Bir Şüphelinin Üzerinden Metamfetamin ve Bonzai Çıktı
Bayburt TOKİ’de Tehlike Derinleşiyor: Toprak Kayması Temellere Dayandı!
Bayburt'ta Durdurulan Araçta 6,17 Gram Bonzai Ele Geçirildi!
Küçük Kızlar Takımımız Türkiye Finalleri'ne Yükseldi!
Prof. Dr. Tevhit Ayengin, Bayburt Üniversitesi Rektör Adayı Oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aktif Havalimanı Sayısı Bayburt İle 60 Olacak
Aliağaspor, Temsilcimizi 3-0 Mağlup Ederek Ligde Kalma Umutlarını Kırdı!
Bayburt'lu Yiğit Dinçer, U15 Dünya Şampiyonasında İkinci Oldu!
Dede Korkut Öykü Yarışmasının Finali İstanbul’da Gerçekleşti, Ödüller Sahiplerini Buldu
Bayburt Özel İdarespor Zorlu Virajda Aliağa Futbol A.Ş’yi Konuk Ediyor!
2025'in İlk İki Ayında Bayburt İhracatta Son Sırada!
ÜNİ FM Stüdyolarında “Otizme Dair” Özel Program Düzenlendi
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar