© Bayburt Haber 2007 - 2024

Vali Mustafa Eldivan, Bayburt Basınıyla Bir Araya Geldi

Vali Eldivan, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltı programında, Bayburt'ta yapılan yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt'ta görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Vali Eldivan, şehirde yürütülen yatırım ve projeler hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

Toplantıda Vali Eldivan, basın mensuplarının Bayburt'un yüksek değerlerine gösterdiği hassasiyet ve katkılarından dolayı teşekkür ederek, yerel sorunların çözümüne yönelik desteklerinin süreceğini belirtti. Ayrıca, şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtımına katkı sağlayan basın mensuplarına teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenen Valililer toplantısına katılan Vali Eldivan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basın mensuplarına gönderdiği selamları da basınla paylaştı. Vali Eldivan, gelecekte de düzenli olarak basın mensuplarıyla bir araya gelip istişarelerde bulunacaklarını belirtti.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER