© Bayburt Haber 2007 - 2024

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’dan Bayburt’a Ziyaret!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, CHP Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel’i ziyaret etti. Kaya, Trabzon Bayburt Derneği ile olan güçlü ilişkilerini ve belediye başkanlığı süresince verdiği sözleri yerine getirme kararlılığını dile getirdi.

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği toplantısı için geldiği Bayburt’ta CHP Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel’i ziyaret etti. Kaya’yı CHP Bayburt İl Binası'nda İl Başkanı Haktan Yücel, İl Başkan Yardımcısı Sadri Subay ve Merkez İlçe Başkanı Fatih Bayram karşıladı.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Kaya, Trabzon Bayburt Derneği ile olan ilişkilerinin oldukça iyi olduğunu belirtti. Belediye başkanlığı süresince Ortahisar’da gerçekleştirdiği projeler ve hizmetlerden bahseden Kaya, verdiği sözleri tek tek yerine getireceğini ifade etti.

CHP Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel de Kaya’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, CHP olarak Bayburt’ta yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yücel, Bayburt’ta halkın desteğini kazanmaya yönelik çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Ziyaret, iki başkan arasındaki dostluk ve iş birliği mesajlarıyla sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER