© Bayburt Haber 2007 - 2024

Seriye Devam

Bugün rakip bir dönemin Süper Lig müdavimi Karabük spordu. Son üç sezonda, kademe kademe düşerek 2. Lig'e kadar gerileyen Kardemir Karabükspor 2 puan ile ligin son sırasında yer alıyor. Toplam borçları 200 milyon liranın üzerinde. Eski hallerine dönmeleri ise çok zor. Altyapı oyuncuları ile mücadele ediyorlar. Tek galibiyetlerini geçen hafta aldılar. Oda silinen ceza puanına gitti. Ne yazık ki rakipleri için +3 puan takımı oldular.
Zorlu süreçlerden geçen rakip karşısında maçın favorisi bizdik. Kazanmamız gereken kolay bir maçtı. Beklenen galibiyeti farklı skor ile gol yemeden almayı başardık.
Şeytanın bacağını da nihayet kırmış olduk. Bu maç sonucu bizim için sezonun ilk deplasman galibiyeti oldu.
Deplasman galibiyeti görmeye hasrettik. Hasreti biraz olsun gidermiş olduk…
Takımımıza güvenimiz her geçen gün artmaya devam ediyor. Bayburtsporumuz bu müsabakada olduğu gibi ikinci yarıda oynadığımız bütün maçlarda üst düzey performans ortaya koyuyor.
‘Acabalar’ ve parasal sıkıntılar ile ilgili kaygılar şuan derin dondurucuya kondu…
Yapılan transferler ve kurulan takım bu sezon ki beklentimizi fazlasıyla karşıladı. Ligdeki puanımızı 23’e çıkararak tehlikeli bölgeden kendimizi yukarı atmayı kısa sürede başarabildik. Alınan üst üste galibiyetler ile küme potasından çıkmamız hepimizi son derece mutlu etti.
Diğer yandan dikkatimi çeken diğer konu, takım olarak ofansif anlamda çok başarılıyız. 2,75 gol ortalamasıyla oynuyoruz.
Küçümsenecek ortalama değil.
Disiplin ve özveri başarının kilidi.
Yeni yönetim ve yeni teknik ekiple beyaz sayfa açan Şemsettin Çalışkan başkanımıza da tekrar teşekkür etmek istiyorum. Şehrimizin tek profesyonel takımını eski başarılı günlerine döndürmeyi başardı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER