© Bayburt Haber 2007 - 2024

Sağlık Bakanı Memişoğlu Yarın Bayburt’ta! Ziyaret ve İncelemelerde Bulunacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, yarın sabah Bayburt'a gelerek valilik ziyareti ve Bayburt Devlet Hastanesi'nde incelemeler yapacak. Ardından Gümüşhane'ye hareket edecek.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, yarın Bayburt'a gelecek ve bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunacak. Sabah saat 09.00'da Bayburt'ta olması beklenen Bakan Memişoğlu, programına Bayburt Valiliği'ni ziyaret ederek başlayacak. Bu ziyaretin yaklaşık bir saat sürmesi planlanıyor.

Valilik ziyaretinin ardından, saat 10.00'da Bayburt Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunacak olan Bakan Memişoğlu, hastanenin genel durumu, hizmet kalitesi ve sağlık çalışanlarının ihtiyaçları hakkında bilgi alacak. Sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi amacıyla yapılacak olan bu incelemelerde, hastane personeli ve hastalarla da görüşmeler gerçekleştirilecek.

Saat 11.30'da Bayburt’taki programını tamamlayacak olan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, ardından Gümüşhane'ye hareket edecek. Gümüşhane’de de benzer incelemeler ve ziyaretlerde bulunarak, sağlık hizmetlerinin durumu hakkında yerinde değerlendirmeler yapacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER