© Bayburt Haber 2007 - 2024

Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada, aslen Bayburtlu olan Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü Pençe-Kilit Operasyonu'nda, bir üs bölgesine sızma girişiminde bulunan PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Bayburtlu Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın acı haberi, Erzincan'da yaşayan ailesine verildi.
Cenaze namazına İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan,Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 3'üncü Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakcı, 3'üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Cem Kamil Sağcan, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, şehidin ailesi ve yakınları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve amirleri, emniyet personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katılım sağladı.

Şehit Ay'ın cenazesi, ikindi namazının ardından Erzincan'daki Terzibaba Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında Garnizon Şehitliği'nde toprağa verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER