© Bayburt Haber 2007 - 2024

Nihayet 3 Puan

Bayburtsporumuz iyi paslaşan rakibine karşı müthiş bir baskı ile maça başladı. İlk 30 dakika Tarsus İdmanyurdu karşısında futbol olarak sahanın hâkimiydi. İlk yarı rakibe 2 tane uzaktan şut haricinde pozisyon vermedi. Savaş ve Taha’nın orta saha mücadelesi çok iyiydi. Özellikle rakip takımın merkezdeki üçlüsüne çok iyi basıp oyundan kopardılar. Yalnız aynı orta saha da top bizdeyken oyun organizasyonu ile ilgili çok sıkıntı yaşadık. Takım olarak organize atak sayımız nerdeyse sıfır. Pas ortalamamız rakibe göre çok geride.
İkinci yarı iyi olan taraf ise Tarsus İdmanyurdu oldu. Geçişleri çok iyi yaparak kalemizde tehlikeli pozisyonlar buldular. Kalecimiz Enes Fidayeo kalesinde devleşti. 4-5 tane yüzde yüzlük pozisyonlar kurtardı. Geçen hafta Mamak maçını telafi ederek bu maçta 3 puanın mimarı oldu.
Bülent hocanın oyuncu kalitesiyle ve kadro mühendisliğiyle ilgili büyük sıkıntısı olduğu ise apaçık ortada. Hocamız oyundan düşen oyuncusunu ancak 70’li dakikalarda çıkarabiliyor. Takımı 6 puanlık kolay rakibi Mamak spor maçını kaybedip, zorlu Tarsus maçını 3 puanla kapattı.
Takımımız haftalar sonra nihayet 3 puanla tanıştı. Ancak sahadaki futbol iyi hale gelmedikçe tehlike hep sürecek. Bakalım bu galibiyet takımda ufak da olsa bir çıkış sağlayacak mı? Hep beraber göreceğiz..
Herkes Soruyor. Ne Olacak Bu Takımın Hali ?
Bayburtsporumuza bu durumu yaşatanları kendi adıma hiç unutmayacağım. Ligdeki durumumuz tam bir felaket. 2.Lig’e göre oyuncu kalitesi çok aşağıda. Kaliteli olan birkaç isim ise takımın düzenine ayak uydurmuş durumda. Eski mahkemeler yetmezmiş gibi bu mevcut oyuncularımızda top yekûn kulübü mahkemeye vermiş. Mahkeme dosyaları çoğaldı. Anlayacağınız kulübümüz şuan enkaz.
Şemsettin Başkana ve yönetimine güvenmekten başka çaremiz yok.
Bayburtspor bu şehrin en önemli markasıdır. Bu ortak payda dan hareketle şehrin ileri gelenleri ile birlikte Şemsettin Başkana destek olmalıyız. Yeni yönetim zararı en aza indirmek için bazı oyuncular ile yolları ayırdı. Bir yandan da transfer yasağı olduğu için eli kolu bağlı. Bir an önce çözüm yolu bulmalıyız. Yeni yönetim kurulunun sadece gelen ve giden oyuncuların belirlenmesinde rol almayarak takıma ciddi sponsorlar bulmak içinde çalışmalar yapması gerekiyor. Vakit geç olmadan şimdiden kolları sıvayarak ikinci devreye hazırlanmalıyız.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER