© Bayburt Haber 2007 - 2024

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Savaşçı, Bayburt'ta Öğretmen ve Öğrencilerle Buluştu

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Bayburt'ta öğretmenler ve öğrencilerle buluştu. İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile görüşen Savaşçı, eğitim faaliyetlerini değerlendirdi ve yeni projeleri tanıttı.

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, memleketi Bayburt'a gerçekleştirdiği çalışma ziyaretinde öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney'i makamında ziyaret eden Genel Müdür Savaşçı, il genelindeki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Savaşçı, Bayburt'taki eğitim durumu ve gelecekte yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Şehit Nevzat Kaya İlkokulu'nda yaz okulu kapsamında açılan ve öğrencilere farklı alanlarda yeni öğrenme deneyimleri kazandıracak olan kursları ziyaret eden Genel Müdür Savaşçı, burada öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra il, ilçe ve okul yöneticileriyle bir toplantı gerçekleştiren Savaşçı, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni öğretim programları, okul/kurumların yeni döneme hazırlık süreçleri ve Genel Müdürlük tarafından bu dönemde uygulanacak olan proje, program ve etkinlikler hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca, eğitimde tasarruf tedbirlerine dikkat çekerek, bu konuda alınacak önlemler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER