© Bayburt Haber 2007 - 2024

MHP'den Bakan Memişoğlu'na Teşekkür: "Sağlık Sorunlarına Birlikte Çözüm Üreteceğiz"

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Bayburt programı kapsamında MHP Bayburt İl Teşkilatını ziyaret etti. MHP Bayburt İl Başkanlığı, Bakan Memişoğlu'na şehrin sağlık sorunlarına yönelik katkılarından dolayı teşekkür etti.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Bayburt ziyaretleri kapsamında MHP Bayburt İl Teşkilatını da ziyaret etti. MHP Bayburt İl Başkanlığı, bu ziyaretin ardından bir açıklama yaparak Bakan Memişoğlu'na teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sırasında Bakan Memişoğlu, MHP Bayburt İl Başkanı Muharrem Baykal, Merkez İlçe Başkanı Turan Çalışkan ve Belediye Meclis Üyesi Murat Sezek ile bir araya geldi. Bakan Memişoğlu, görüşmelerde Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yaparak, "Şehrimizin sağlık sorunlarını birlik ve beraberlik içinde çözüme kavuşturacağız" dedi.

MHP Bayburt İl Başkanlığından yapılan açıklamada, "Sayın Bakanımızın Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yaparak, 'Şehrimizin sağlık sorunlarını birlik ve beraberlik içinde çözüme kavuşturacağız' ifadeleri, bizler için büyük bir motivasyon kaynağı olmuştur. Bu ziyaret, Bayburt'un sağlık alanındaki ihtiyaçlarının giderilmesi ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine daha kolay erişimi için önemli bir dönüm noktasıdır. Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na teşekkür eder, şehrimize ve halkımıza verdikleri desteklerden ötürü minnettarlığımızı sunarız" ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER