© Bayburt Haber 2007 - 2024

Madde Bağımlılığına Karşı Pedallar Döndü: Bayburt Ülkü Ocakları’ndan Sağlıklı Yaşam Etkinliği

Bayburt Ülkü Ocakları, gençleri madde bağımlılığından uzak tutmak ve sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla “Pedal Çevir Hayatını Değiştir” sloganıyla bisiklet turu düzenledi. Etkinlik, Cumhuriyet Caddesi'nden başlayarak 15 Temmuz Şehitleri Parkı'nda sona erdi.

Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, gençleri madde bağımlılığına karşı bilinçlendirmek ve onları sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmak amacıyla “Pedal Çevir Hayatını Değiştir” sloganıyla bir bisiklet sürme etkinliği düzenledi. Cumhuriyet Caddesi'nden başlayan etkinlik, 15 Temmuz Şehitleri Parkı'na kadar devam etti. Etkinliğe katılan gençler ve vatandaşlar, parkta düzenlenen çeşitli ikramlarla birlikte keyifli vakit geçirdi.

Etkinliğin sonunda konuşma yapan Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Ömer Yardımcı, gençlerin sağlıklı bir geleceğe adım atması için spora olan ilgilerinin artırılması gerektiğine vurgu yaptı. Yardımcı, "Valiliğimiz ve Emniyet Müdürlüğü personelimize güzergah güvenliği konusundaki hassasiyetleri için teşekkür ederim. Bu vesileyle geleceğimizin istikbali olan Türk gençliğini spora davet ediyorum. Birlikte daha güçlü, daha sağlıklı ve daha büyük bir geleceğe sporla adım atalım" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER