© Bayburt Haber 2007 - 2024

Karayolları Ekipleri Yüksek Kesimlerde Kar Mesaisine Başladı!

Bayburt merkezde güneşli günler devam ederken, yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmaları başladı. Karayolları ekipleri, Soğanlı Dağı ve Bayburt-Çaykara yolunda kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Bayburt’ta sonbahar güneşinin etkisi sürerken, kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı nedeniyle Karayolları 106. Şube Şefliği ekipleri karla mücadele çalışmalarına başladı. Bayburt-Çaykara kara yolu ve Soğanlı Dağı çevresinde, kar yağışı sonucu kapanma riski taşıyan yollarda ekipler yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Özellikle Soğanlı Dağı’nın yüksek rakımlı bölgelerinde kar küreme araçlarıyla yolları açan ekipler, sürücülerin güvenli seyahat etmeleri için kar temizleme ve tuzlama işlemlerine titizlikle devam ediyor.

Karayolları yetkilileri, Bayburt-Çaykara kara yolunu kullanacak sürücülere kış şartlarına hazırlıklı olmaları ve dikkatli araç kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu. Mevsim şartlarının değişkenlik gösterdiği yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmalarının süreceği, güzergahın açık kalması için ekiplerin nöbet halinde olacağı ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER