© Bayburt Haber 2007 - 2024

Kaldı 4 Maç

Her ne kadar futbol’da sonucun üç olasılıkla sonuçlanacağı bilinse de, asolan kazanmaktır. Rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada kazansaydık, gelecek hafta iç saha maçında misafir takım tarafından alkışlarla sahaya çıkacaktık. Ama olmadı. Gönüller bir olsun. Ciddi eksiklere rağmen yine ligin en iyi takımının Bayburtspor olduğunu tekrarlayabilirim.

Cizrespor her ne kadar kağıt üzerinde zayıf rakip olarak görünse de bulunduğu sıralama itibari ile mutlak puan yada puanlar almak için geldi. Bizlere çok zorlu 45 dakika yaşattı. Baskısını ve üstünlüğünü ilk dakikadan itibaren kurarak 45 dakika boyunca sahanın hâkimi oldular. İkili mücadeleleri kazanmayı bildiler.

İlk yarı tamamen Cizrespor’un baskısı ile sona erdi.

İkinci yarıya biraz daha toparlanarak oyuna başlayan bir Bayburtspor  vardı. Ama bu toparlanma sadece orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Topa daha çok sahip olmak istedik, ama asıl sıkıntı topa sahip olduğumuzda başladı. Kısaca istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Sonuç olarak ilk yarıyı çok kötü, ikinci devresi ise vasatın altında oynadığımız maçtan 1 puana sevinmek zoruna kaldık.

Sezon başında her şeyi özetleyen bir cümle söylemiştik; ‘ MÜCADELE’  

Önümüzde duran yol haritasını en iyi şekilde analiz etmeliyiz. Şimdi liderliğin ve sonuçta da şampiyonluğumuzun keyfini doyasıya yaşayalım.

Yakıştı mı ?

Okan Şahingöz çıkarken sanırım maçın bizim üstünlüğümüzle devam ettiğini sanıyor. Yavaş hareketlerle kenara geldi.

Utanmadan birde ‘ tafra’ yapıyor. Bunu kabul etmek mümkün değil

Haftanın En Güzel Olayı

Cizrespor camiasının astığı bir pankart aslında bizim şampiyonluğumuzu özetliyordu. ‘ Kardeşliğimiz her zaman daim olacaktır. Ne olursa olsun biz hepimiz TÜRKİYELİYİZ ‘  

Bu anlamlı pankart için Cizrespor camiasına teşekkür ediyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER