© Bayburt Haber 2007 - 2024

İYİ Parti Milletvekili Bedri Yaşar'dan ; Bayburt Milletvekili Sayısı Teklifi

İYİ Parti Samsun Milletvekili  Bedri Yaşar; Bayburt milletvekili sayısının 2'ye yükseltilmesi için TBMM'ye kanun teklifinde bulundu.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ BEDRİ YAŞAR'DAN; BAYBURT MİLLETVEKİLİ SAYISI TEKLİFİ

İYİ Parti Samsun Milletvekili  Bedri Yaşar; Bayburt milletvekili sayısının 2'ye yükseltilmesi için TBMM'ye kanun teklifinde bulundu. Bedri Yaşar'ın Bayburt ziyareti sırasında, İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı'nın milletvekili sayımızın düşürülmesinin Bayburt açısından olumsuzluklarını anlatması üzerine konuyla ilgili kanun teklifi hazırlayacağını söyleyen Bedri Yaşar TBMM'ye kanun teklifi verdi.

Kanun tekifiyle ilgili olarak İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı:

“Kısa bir süre önce İYİ Parti Bayburt il teşkilatımızı ziyaret eden Samsun Milletvekilimiz Sayın Bedri Yaşar’a, Bayburt Milletvekili sayısının bire düşürülmüş olmasının şehrimiz açısından olumsuzluklarını anlattık. Bize hak veren ve bu konunun çözümü için bir kanun teklifi hazırlayacağını belirten Sayın Yaşar, 28 Aralık 2018 tarihinde Milletvekili sayısında değişiklik yapılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına kanun teklifi vermiştir. Kendisine bütün Bayburtlular adına çok teşekkür ediyor, bu konunun takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum”  açıklamasını yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER